Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Μας δουλεύουν; Τον «ξήλωσαν» από την ΕΛΑΣ λόγω της υπαιτιότητας του για την καταστροφή στο Μάτι και τώρα αναλαμβάνει το Υπ.Προστασίας του Πολίτη

Διαχειρίστηκε τη φωτιά με τους 102 νεκρούς στο Μάτι, από σήμερα τις ζωές 10 εκατομυρίων πολιτών…


Δεν υπάρχει Έλληνας που να τον εμπιστεύεται, μόνο ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

…ακόμη και ο Τσίπρας τον έδιωξε με τις κλωτσιές ώστε να ξεφορτωθεί μέρος των ευθυνών

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση της για τη συμφορά στο Μάτι τον αποκαλούσε ως ανίκανο τόσο αυτόν όσο και τους προυσταμένους του,σήμερα τον έχρισε Γενικό της Γραμματέα…

Ακουλουθεί η ανακοίνωση που είχε εκδόσει η Νέα Δημοκρατία το βράδυ που έχασαν τη ζωή τους 102 πολίτες στο Μάτι :
«Η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση, – με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας – προκαλεί μόνον οργή. Ανίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ»

Ακολουθεί το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας για τη φωτιά στο Μάτι με τις εικόνες του νέου γενικού γραμματέα της να δεσπόζουν στην εικόνα της συμφορας…ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !



βραδυνή.eu


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις