Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Νεκρός Γάλλος τουρίστας μέσα σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης - Ο 53χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος στο δωμάτιό του

Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 53χρονος τουρίστας μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε.


Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Τσούτσουρος, στο Ηράκλειο, όταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, καθώς βρήκε τον άνδρα, Γαλλικής υπηκοόοτητας αιμόφυρτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί του στο δωμάτιο ήταν και η σύζυγος του, ενώ όταν έφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.