Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Πεϊνιρλί... Λιωμένο τυρί, τραγανό μπέικον...

Μέσα σε 10 μόλις λεπτά, μπορείτε να ετοιμάσετε το πιο λαχταριστό πεϊνιρλί. Με λιωμένο τυρί και τραγανό μπέικον... θα τρελαθείτε!

Λιωμένο τυρί, τραγανό μπέικον συνθέτουν το πιο λαχταριστό πεϊνιρλί, που μπορείτε να ετοιμάσετε μέσα σε μόλις 10 λεπτά.


Υλικά

100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
2 μικρές μπαγκέτες
4 αυγά
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά
100 γραμμ. τριμμένο κασέρι
1 κουταλιά της σούπας καλαμπόκι
1 κουταλιά της σούπας μανιτάρια

Διαδικασία

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, σοτάρετε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Με κοφτερό μαχαίρι χαράζετε τις μπαγκέτες από την πάνω τους πλευρά, κόβετε ένα μέρος της κόρας και αφαιρείτε λίγη ψίχα, αν είναι πυκνοζυμωμένες.

Σε βαθύ μπολ, σπάτε τα αυγά, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε. Ρίχνετε το μπέικον, το καλαμπόκι, τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι. Με ένα μεγάλο κουτάλι γεμίζετε ισόποσα τις μπαγκέτες με το μείγμα αυγών.

Απλώνετε στη λαμαρίνα λαδόκολλα και τοποθετείτε τις μπαγκέτες σε μικρή μεταξύ τους απόσταση. Μέσα σε 20 λεπτά τα πεϊνιρλί είναι έτοιμα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις