Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Ποιος Αντιναύαρχος ε.α θα ΄ναι ο πρώτος Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας

Πολλά είπαν πολλοί για το ποιος θα ΄ναι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού. Απόστρατοι Αρχηγοί διέδωσαν ονόματα συναδέλφων τους,
αλλά όπως λένε οι πληροφορίες η κυβέρνηση έχει καταλήξει: όπως όλα δείχνουν Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας θα ΄ναι ο Αντιναύαρχος ε.α Αλέξανδρος Διακόπουλος, ο οποίος αποστρατεύθηκε στις τελευταίες κρίσεις. Τελευταία του θέση αυτή του διοικητή της ΣΕΘΑ.

Νέος σε ηλικία και σε σκέψη ο Αντιναύαρχος Διακόπουλος είναι γνωστός στους δημοσιογράφους του αμυντικού ρεπορτάζ. Μεταξύ των πολλών θέσεων στις οποίες είχε υπηρετήσει ήταν κι αυτή του εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΝ. Είχε μια εξαιρετική παρουσία σ΄ αυτή τη θέση, η οποία ασφαλώς δεν είναι η σημαντικότερη της καριέρας του. Μεταξύ άλλων έχει υπηρετήσει και ως Ναυτικός Ακόλουθος στην Άγκυρα.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η απόφαση της κυβέρνησης. Αν δεν υπάρξει έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ο Αντιναύαρχος Διακόπουλος θα ΄ναι ο πρώτος Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας.

Για τη θέση αυτή είχε ακουστεί έντονα και το όνομα του Επίτιμου Α/ΓΕΑ Χρήστου Βαίτση, ο οποίος έπαιξε αυτό το ρόλο στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο η ΝΔ ήταν αντιπολίτευση.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις