Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

«Σας έχω κακά νέα» – Ο Sin Boy και η θλιβερή υποκρισία του Έλληνα γονέα

Αγαπητοί γονείς,
Όλοι εσείς που απορείτε από ποιόν πλανήτη έχει έρθει ο Sin Boy, σας έχω κακά νέα. Ο Sin Boy ήρθε από τον δικό σας πλανήτη.
Συγκεκριμένα από την ίδια σας τη γειτονιά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε ανάμεσά σας, έφαγε σουβλάκια, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, πασαλειμμένα με μπόλικο bullying από τα παιδιά σας.

Το κάθε “τσ-τσ” και ο κάθε μορφασμός σας όταν ακούτε τον Sin Boy – και τον κάθε Sin Boy – να εκφράζεται, επιβεβαιώνει τη δική σας αποτυχία να αποδεχτείτε τη διαφορετικότητα. Αυτή σας η αποτυχία γέννησε στον Sin Boy, όλα όσα απεχθάνεστε. Όχι τον Θοδωρή, αυτόν τον γέννησε η μανούλα του.

Από τη μεριά μου θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά! Ο 2 ετών γιος μου λατρεύει τον Sin Boy, και με τις μουσικές του χορεύουμε παρέα και περνάμε φανταστικά.

Την αγάπη μου σε όλους σας. Και καλή τύχη αν επιχειρήσετε ποτέ να δραπετεύσετε από την υποκρισία σας <3 p="">
Ι.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις