Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Σκηνές Φαρ Ουέστ στο κέντρο της Αθήνας - Καταδίωξη με πυροβολισμούς

Σκηνικό φαρ ουεστ αναστάτωσε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει
για έλεγχο καθώς είχαν διαπιστώσει ότι το όχημα είχε αναφερθεί ως κλεμμένο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο οδηγός αντί για φρένο πάτησε "γκάζι", αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και προσπαθώντας να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, οι οποίοι άρχισαν την καταδίωξη του.

Παράλληλα, δόθηκε σήμα μέσω ασυρμάτου και δυνάμεις της Άμεσης Δράσης άρχισαν να σπεύδουν στην περιοχή, καταφέρνοντας μετά από περίπου 10 λεπτά "κυνηγητού" στους δρόμους, να το ακινητοποιήσουν επί της οδού Καστοριάς, στην περιοχή του Κολωνού, πυροβολώντας στα λάστιχα του οχήματος,

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης εμβόλισε με το αυτοκίνητο τους αστυνομικούς που τον κυνηγούσαν, με αποτέλεσμα δύο ένστολοι να τραμαυτιστούν ελαφρά.

Ο αθίγγανος οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.