Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Τουρίστρια από την Αυστραλία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στον Άλιμο

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν στην περιοχή του Αλίμου, χθες το βράδυ δύο τουρίστριες από την Αυστραλία. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δύο φίλες
επέστρεφαν στο ξενοδοχείο ύστερα από διασκέδαση σε κλαμπ της παραλιακής και ενώ περπατούσαν στην Ποσειδώνος ένας άνδρας τους επιτέθηκε και έκλεψε το κινητό της μιας.

Ο άνδρας ζήτησε από την 27χρονη τουρίστρια να συνευρεθούν ερωτικά για να της το επιστρέψει, εκείνη αρνήθηκε και τότε, σύμφωνα με όσα έχουν καταγγείλει οι κοπέλες στην αστυνομία, την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σεξουαλικά. Έντρομη έβαλε τις φωνές και κάλεσε σε βοήθεια, ενώ ο δράστης έφυγε τρέχοντας παίρνοντας μαζί του το κινητό τηλέφωνο.

Η 27χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και η ασφάλεια νοτιοανατολικής Αττικής που έχει αναλάβει την έρευνα αναμένει τα αποτελέσματα για να διαπιστώσει εάν ευσταθούν οι καταγγελίες περί βιασμού.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις