Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Βρούτσης: Δεν θα κόψουμε αλλά θα ενισχύσουμε τα επιδόματα - Σύντομα με ένα κλικ η έκδοση σύνταξης


«Δεν θα κόψουμε αλλά θα ενισχύσουμε τα επιδόματα» είπε ο υπουργός Εργασίας, κ. Βρούτσης κατά την διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων
ενώ αναρωτήθηκε «πώς να κόψουμε το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα αφού εμείς το δημιουργήσαμε».

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι υπάρχει έτοιμο το νομοσχέδιο για το «Άτλας», το λεγόμενο «σύνταξη της μίας μέρας», το οποίο θα έρθει στην Βουλή μέχρι τον Νοέμβρη. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο μέχρι τη 1 ιουνίου του 2020 το 30% των συντάξεων θα βγουν ψηφιακά ενώ το ποσοστό θα σκαρφαλώσει στο 90% τον Ιούνιο του 2021.

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μίλησε για τους τρεις πυλώνες της ασφάλισης:

Ο πρώτος αφορά την υποχρεωτική-δημόσια ασφάλιση, ο δεύτερος τις επικουρικές συντάξεις και ο τρίτος την ιδιωτική-προαιρετική ασφάλιση.

«Ντροπή οι εκκρεμείς συντάξεις»
Ο κ. Βούτσης χαρακτήρισε ντροπή τις εκκρεμείς συντάξεις, λέγοντας ότι πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται και ο εμπαιγμός της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός άθροισε το σύνολο των εκκρεμών συντάξεων στις 464.000. «Δεν πλήρωναν συντάξεις και έτσι εμφάνιζαν πλεονασματικό τον ΕΦΚΑ», είπε και προκάλεσε την Αξιωματική Αντιπολίτευση να καταθέσει ερώτηση για τις εκκρεμείς συντάξεις για να πάρει όλα τα στοιχεία


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.