Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Υπουργικό: Αυτοί είναι οι φάκελοι που βρήκαν οι υπουργοί από τον Μητσοτάκη

Κάθε υπουργός παρέλαβε σήμερα ένα μπλε φάκελο με τις προτεραιότητες του κυβερνητικού έργου στον τομέα ευθύνης του σε βάθος εξαμήνου, αλλά και όποια έτοιμα νομοσχέδια υπάρχουν από την εποχή που
η ΝΔ ήταν αντιπολίτευση και τα δούλευαν συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη στην οδό Πειραιώς.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρα πως όλοι οι υπουργοί τελούν υπό αξιολόγηση στο χρονικό διάστημα αυτού του εξαμήνου, κατά το οποίο θα πρέπει να παρουσιάσουν απτά αποτελέσματα. Την αξιολόγηση αυτή αναλαμβάνει απευθείας το πρωθυπουργικό γραφείο και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος.

«Έχουμε καθαρές προτεραιότητες και σαφές χρονοδιάγραμμα. Σήμερα θα παραλάβετε όλοι από ένα φάκελο με τους στόχους ανά υπουργείο και τις εκκρεμότητες και δεσμεύσεις που εγκαταλείπει η προηγούμενη κυβέρνηση». Η φράση αυτή του πρωθυπουργού στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να γίνει όπως λένε από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να γίνει εφιάλτης για όσους δεν ακολουθήσουν πιστά τα όσα αναφέρονται μέσα στον μεγάλο μπλε φάκελο.

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης ανέλυσε στο υπουργικό διεξοδικά τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης με το περίφημο «πρωθυπουργικό γραφείο» κτλ.


Δείτε όλη την παρουσίαση



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις