Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

12 σφαίρες εναντίον του επιχειρηματία - Από την Αστυνομία γίνονται προσπάθειες, ο 33χρονος να συλληφθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου

Τουλάχιστον 12 σφαίρες με 9άρι όπλο - όπως προκύπτει από την αυτοψία - έριξε ο 33χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 44χρονου Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία, χθες αργά το απόγευμα.


Όλες οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. συγκλίνουν στο ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στη διακλάδωση Αχλάδας-Αγίας Πελαγίας για να διευθετήσουν τις οικονομικές διαφορές τους, ωστόσο ... κάτι δεν πήγε καλά και βγήκε το όπλο...

Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε στις 19.10 και ο 44χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο στις 19.45, με τραύμα στην αριστερή κνήμη και διαμπερές τραύμα κάτω από το δεξί γόνατο.

Από την Αστυνομία γίνονται προσπάθειες, ο 33χρονος να συλληφθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, πιθανολογείται ωστόσο ότι ενδεχομένως εμφανιστεί με δικηγόρο.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις