Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019

18χρονος ρίχνει την νέα του BMW σε ποτάμι διότι …ήθελε Jaguar [βίντεο]

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε, βλέπουμε την BMW να βυθίζεται και να ξαναεμφανίζεται στην επιφάνεια του ποταμιού.
Ένας 18χρονος από την Ινδία έριξε την BMW του σε ένα ποτάμι, μετά την παραλαβή του Γερμανικού αυτοκινήτου ως δώρο γενεθλίων.

Σύμφωνα με το κανάλι NDTV, μία λευκή BMW σειρά 3 δόθηκε στον νέο από τους γονείς του, αλλά δεν ήταν το αυτοκίνητο που ήθελε. Αντίθετα, σύμφωνα με δηλώσεις, απαιτούσε από τους γονείς του να του πάρουν μία Jaguar και όπως φαίνεται, η Γερμανική εναλλακτική δεν του άρεσε.
Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε, βλέπουμε το αυτοκίνητο να βυθίζεται και να ξαναεμφανίζεται στην επιφάνεια του ποταμιού. Οι ντόπιοι προσπάθησαν να «σώσουν» την BMW, αλλά δεν γνωρίζουμε το αν τα κατάφεραν.
«Ο Akash ήταν θυμωμένος επειδή οι γονείς του δεν του πήραν Jaguar», δήλωσε η αστυνομία. «Έσπρωξε επίτηδες την πολυτελή BMW μέσα στο ποτάμι».
Σύμφωνα με έναν ντόπιο, άνθρωποι προσπάθησαν να αποτρέψουν την BMW από το να βυθιστεί, καθώς πίστευαν ότι κάποιος βρίσκεται μέσα της, αλλά ευτυχώς το αυτοκίνητο ήταν άδειο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις