Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Απόλυτη Ταπείνωση Του Τουρκικού Στρατού Στην Συρία! Παραδίδουν Όπλα Και Εξοπλισμό Και Γυρνάνε Πίσω Στην Τουρκία Με Λεωφορεία!

H φωτογραφία είναι από το πραξικόπημα στην Τουρκία.
Αυτά Να Τα Βλέπουν οι Έλληνες Που Εκπαιδεύονται από τα "Ελληνικά" Τουρκοκάναλα Να Φοβούνται Τους Τούρκους! Απόλυτη Ταπείνωση Του
Τουρκικού Στρατού Στην Συρία! Παραδίδουν Όπλα Και Εξοπλισμό Και Γυρνάνε Πίσω Στην Τουρκία Με Λεωφορεία!

Την απόλυτη ξεφτίλα βιώνει ο Τουρκικός Στρατός στην Συρία, όπου και ταπεινώθηκε από τον διαλυμένο (μετά από χρόνια εμφύλιο πόλεμο) και απαρχαιωμένο Συριακό Στρατό! Και όλα αυτά, πρέπει να τα βλέπουν διαχρονικά όλες η Ελληνικές Κυβερνήσεις, που έχουν φτιάξει ένα φοβικό σύνδρομο έναντι της Τουρκίας!



Αναλυτικά: Ο Τουρκικός Στρατός περιτριγυρισμένος από τις δυνάμεις της Συρίας,  πήρε προθεσμία να εγκαταλείψει την περιοχή του Morek, και να περάσει στο κεντρικό ή βόρειο τμήμα της επαρχίας Idlib, αλλά χωρίς όπλα και εξοπλισμό!



"Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λεωφορεία στον Τουρκικό Στρατό για εκκένωση προς βορρά, αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τον Στρατιωτικό εξοπλισμό και τα όπλα να μετακινηθούν από αυτήν περιοχή, δήλωσε Ανώτατος Αξιωματικός του Συριακού Στρατού!

priftisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.