Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά μαχητικά Su-35S αναχαίτισαν τουρκικά F-16 πάνω από την Ιντλίμπ - Βομβαρδισμοί τουρκικών θέσεων (βίντεο)

Η Μόσχα κάλυψε πλήρως τις δυνάμεις του Μ.Ασαντ απογειώνοντας δύο μαχητικά Su-35S τα οποία αναχαίτισαν δύο τουρκικά F-16 τα οποία είχαν σταλεί
για να βομβαρδίσουν τις συριακές δυνάμεις και να "σπάσουν" τον αποκλεισμό των τουρκικών δυνάμεων στο παρατηρητήριο Νo 9 στο Morek.

Σύμφωνα με ρωσικό ΜΜΕ τα τουρκικά F-16 αναχαιτίστικαν πάνω από την Ιντλίμπ από ρωσικά μαχητικά Su-35S τα οποία είχαν απογειωθεί από την ρωσική βάση Khmeimim.

Τα τουρκικά F-16 είχαν λάβει διαταγές να εισέλθουν στο νότιο τμήμα της επαρχίας του Ιντλίμπ αμέσως μόλις η τουρκική στρατιωτική φάλαγγα δέχτηκε επίθεση κοντά στην πόλη Khan Shaykhun.


Οι Ρώσοι πιλότοι των S-35S οδήγησαν τους Τούρκους εκτός συριακού εναέριου χώρου μέσα σε λίγα λεπτά.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, ρωσικά μαχητικά Su-24M2 και Su-34 βομβάρδισαν θέσεις των τζιχαντιστών της Al Qaeda, Hayat Tahrir al-Sham (HTS), και των τουρκόφωνων δυνάμεων της Αγκυρας στην KhanShaykhun.

Παράλληλα, συριακό αεροσκάφος L-39ZO βομβάρδιζε και αυτό με την σειρά του τις δυνάμεις της Hayat Tahrir al-Sham στο νότιο τμήμα της Ιντλίμπ.

Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε τα ρωσικά Su-35S να περιπολούν και να προστατεύουν το L-39 από τα τουρκικά μαχητικά.

Αλλες πληροφορίες δεν έχουν γίνει διαθέσιμες αλλά είναι γεγονός πως τα τουρκικά F-16 αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον συριακό εναέριο χώρο μόλις εισήλθαν σε βάθος 30-40 χλμ το οποίο δείχνει πως ήρθαν σε "επαφή" με τα ρωσικά μαχητικά...









ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις