Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Εσύ γνώριζες για το F και το J στο πληκτρολόγιο έχουν παύλα;

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει, όταν γράφετε στον υπολογιστή, ότι τα πλήκτρα F και J του πληκτρολογίου έχουν μια μικρή παύλα

Σε τι χρησιμεύει ; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ;
Αυτά οι παύλες λοιπόν, βοηθούν τον χρήστη του υπολογιστή να τοποθετήσει τα δάκτυλά του σωστά πάνω στο πληκτρολόγιο, χωρίς να το κοιτάξει.
Εσύ γνώριζες για το F και το J στο πληκτρολόγιο έχουν παύλα;
Με τους δείκτες των χεριών να βρίσκονται στο F και το J, τα υπόλοιπα δάκτυλα του αριστερού χεριού καλύπτουν τα πλήκτρα A,S,D, ενώ τα δάκτυλα του δεξιού χεριού καλύπτουν τα πλήκτρα K, L και όσα βρίσκονται στα δεξιά τους. Οι αντίχειρες μένουν έτσι ελεύθεροι για το Space.
Οι παύλες του πληκτρολογίου αποτελούν πατέντα της June E. Bottich που ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.