Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Φρίκη: Ζευγάρι σκηνοθέτησε τη γέννηση και τον θάνατο του μωρού τους! (photos)

Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς τι σκαρφίστηκε ένα νεαρό ζευγάρι στις ΗΠΑ για να εξαπατήσουν συγγενείς και φίλους και να τους πάρουν όσα πιο πολλά χρήματα διαθέτουν.
Η Kaycee και ο Geoffrey από την Pennsylvania σκηνοθέτησε τη γέννηση και τον θάνατο του… ανύπαρκτου μωρού τους! Ο “ακίνδυνος” βήχας του μωρού χειροτέρευε συνεχώς, μέχρι που η μαμά ανακάλυψε κάτι τρομερό στη κούνια του!

Επί εννιά ολόκληρους μήνες οι δύο νέοι προσποιούνταν ότι περίμεναν παιδί. Αυτό νόμιζαν τουλάχιστον συγγενείς και φίλοι.

Στις 3 Ιουλίου η Kaycee και ο Geoffrey ανακοίνωσαν ότι «έφεραν στον κόσμο» τον γιο τους, όμως πέθανε πέντε ώρες μετά τη γέννησή του. Το ζευγάρι άνοιξε και λογαριασμό στο GoFundMe, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για την κηδεία του αδικοχαμένου βρέφους.

Σύμφωνα με τις Αρχές, στη φωτογραφία που έχουν αναρτήσει στο Facebook, το μωρό τους είναι απλά… μια κούκλα.
undefined
Τον Μάιο είχαν λάβει πολλά δώρα από συγγενείς και φίλους στο «baby shower», μια εκδήλωση που γίνεται λίγο πριν τη γέννηση του μωρού.
Το σατανικό σχέδιο αποκαλύφθηκε από μια φίλη της Kaycee όταν δεν πείστηκε από την ιστορία που της είπε το ζευγάρι και επικοινώνησε με την αστυνομία. Οι Αρχές μετά από έρευνα διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν επίσημα αρχεία σχετικά με τη γέννηση ή το θάνατο του μωρού.
Η εταιρεία GoFundMe ανέφερε ότι οι δωρεές που έχουν δοθεί στο ζευγάρι, θα επιστραφούν. «Αυτό το είδος συμπεριφοράς δεν είναι ανεκτό στη GoFundMe», αναφέρει εκπρόσωπός της.
undefined
Σημειώνεται ότι έλαβαν 15 δωρεές συγκεντρώνοντας το ποσό των 550 δολαρίων.
Το ζευγάρι σκηνοθέτησε τη γέννηση και τον θάνατο του… ανύπαρκτου μωρού τους.
Επί εννιά ολόκληρους μήνες οι δύο νέοι προσποιούνταν ότι περίμεναν παιδί. Αυτό νόμιζαν τουλάχιστον συγγενείς και φίλοι.
undefined
Στις 3 Ιουλίου η Kaycee και ο Geoffrey ανακοίνωσαν ότι «έφεραν στον κόσμο» τον γιο τους, όμως πέθανε πέντε ώρες μετά τη γέννησή του. Το ζευγάρι άνοιξε και λογαριασμό στο GoFundMe, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για την κηδεία του αδικοχαμένου βρέφους
Σύμφωνα με τις Αρχές, στη φωτογραφία που έχουν αναρτήσει στο Facebook, το μωρό τους είναι απλά… μια κούκλα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις