Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ: Ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την ΕΥΠ αλλά... έλειπε το 1/3 των βουλευτών του

Σε μπούμερανγκ εξελίχθηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ το θέμα της ΕΥΠ. Αρχικά ανήγαγε σε «μείζον θέμα» την τροπολογία για τα προσόντα του διοικητή της ΕΥΠ και προκάλεσε μάλιστα ονομαστική ψηφοφορία, αλλά 25 βουλευτές του...
έλειπαν.

Οπως έγινε γνωστό συνολικά ψήφισαν 220 βουλευτές. Η τροπολογία υπερψηφίστηκε μόνο με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας ήτοι με 150 «ναι». Στον αντίποδα, μόλις 70 βουλευτές ψήφισαν «όχι». Από τους 86 του ΣΥΡΙΖΑ έλειπαν 25 από την ονομαστική ψηφοφορία! Από την ψηφοφορία είχαν αποχωρήσει ΚΙΝΑΛ, ΜέΡΑ 25 και ΚΚΕ.

 Ο Αλέξης Τσίπρας - που δεν πήρε το λόγο παρότι πήγε στη Βουλή -σε προσωπική ανακοίνωσή του άσκησε κριτική κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά.

Κυβερνητικές πηγές: «Το 1/3 των βουλευτών του Τσίπρα προτίμησε τις παραλίες!»

 Ωστόσο κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας ανάρτηση του κ. Τσίπρα για τον διοικητή της ΕΥΠ και την ψηφοφορία στη Βουλή ανέφεραν:

«Ο κ. Τσίπρας μάλλον τελεί σε ταραχή αφού το 1/3 των βουλευτών του προτίμησε τις παραλίες από το να βρίσκεται στη Βουλή για να υποστηρίξει την ονομαστική ψηφοφορία που εκείνος ζήτησε. Ο νέος διοικητής της ΕΥΠ στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου θα έχει συνάντηση μαζί του, όπως και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Όταν τον συναντήσει από κοντά, ίσως αντιληφθεί ποσό άδικα ήταν αυτά που εκτόξευσε εναντίον του».

Δείτε ποιοι απουσίαζαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ονομαστική ψηφοφορίας:

 Χαρίτου Δημήτριος
 Φίλης Νίκος
 Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος
 Τσακαλώτος Ευκλείδης
 Τζάκρη Θεοδώρα
 Τελιγιορίδου Ολυμπία
 Συρμαλένιος Νίκος
 Καρασαρλίδου Ευφροσύνη
 Λάππας Σπυρίδων
 Μάλαμα Κυριακή
 Μιχαηλίδης Ανδρέας
 Γιάννης Μπουρνούς
 Πολάκης Παύλος
 Σκουφά Ελισάβετ
 Αβραμάκης Ελευθέριος
 Αραχωβίτης Σταύρος
 Αυλωνίτης Αλέξανδρος
 Βαγενά Άννα
 Βαρδάκης Σωκράτης
 Βερναρδάκης Χριστόφορος
 Βέττα Καλλιόπη
 Βούτσης Νίκος
 Ελευθεριάδου Σουλτάνα
 Ζεϊμπέκ Χουσεΐν
 Ηγουμενίδης Νίκος








ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις