Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Λάκης Γαβαλάς: Εικόνες σοκ! Δείτε πώς είναι σήμερα η βίλα του!

Αν ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο θα δούμε ότι αυτή η βίλα κάποτε άνηκε στον Λάκη Γαβαλά!
H βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο, έχει γίνει απομεινάρι ενός λαμπρού και ένδοξου παρελθόντος, για να θυμίζει τα μυθικά πάρτι που
διοργανώνονταν κάποτε στο εσωτερικό της.
Για πολλές δεκαετίες, το κατώφλι της βίλας είχαν περάσει πολλοί stars της εγχώριας showbiz, όπως η Βάνα Μπάρμπα, ο Μιχάλης Ασλάνης,η Νατάσα Λιακουνάκου, η Χριστίνα, Παππά, ο Μάκης Τσέλιος, ο Στράτος Τζώρτζογλου,ο Αλέκος Συσσοβίτης,ο Πέτρος Κωστόπουλος,η Μπέττυ Μαγγίρα,η Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί ακόμα celebrities.
Το «Mykonos Live TV» έφερε στο φως της δημοσιότητας πλάνα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ και δε θυμίζουμε με τίποτα σήμερα την παλιά αίγλη της βίλας του Γαβαλά, ενός σπιτιού του οποίου το εσωτερικό ελάχιστοι είχαν δει, με εξαίρεση το επιτελείο της γαλλικής «Vogue», η οποία το φωτογράφισε σχολιάζοντας ότι είναι ένα από τα πιο καλόγουστα και ατμοσφαιρικά σπίτια της Μεσογείου.
Δείτε φωτογραφίες με το πριν:
gavala3 gavala2 gavala
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΙΛΑ
Σήμερα, το σπίτι αυτό είναι άδειο και εγκαταλελειμμένο. Η βίλα ρημάζει όντας εξαιρετικά δύσκολο να πουληθεί. Ακαθαρσίες παντού, άδεια και βρώμικη πισίνα, σπασμένες πόρτες και δοκάρια, φθαρμένοι τοίχοι και πατώματα αλλά και μια κατεστραμμένη αιώρα συνθέτουν την εικόνα της εγκατάλειψης και της παρακμής.
Μετά τα οικονομικά του προβλήματα, την φυλακή και τα χρέη του προς το Δημόσιο, ο Λάκης Γαβαλάς δεν επέστρεψε ούτε στην βίλα ούτε στο νησί.
Δείτε φωτογραφίες με το τώρα:
gavala4 gavala5 gavala7 gavala8 gavala9 gavala10 gavala11 gavala12 gavala13
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις