Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Έφυγε απο τη ζωή ο Μ. Φουστάνος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών», ύστερα από το άγγελμα του θανάτου του Μικέ Γ. Φουστάνου,
συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του Συλλόγου προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος και να διαθέσει στη μνήμη του συμβολικό χρηματικό ποσό στην Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.
Ο Μικές Γ. Φουστάνος υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου και βοήθησε τα μέγιστα αυτόν στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, εξυπηρετώντας πολυετώς και ποικιλοτρόπως τα συμφέροντα και τους σκοπούς του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις