Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Θράσος να κάθεστε δίπλα στον Πολάκη και να μιλάτε για νόμο περί ευθύνης υπουργών

«Ο κ. Πικραμμένος εστάλη στο πρωθυπουργικό γραφείο με απόφαση της Δικαιοσύνης, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την αποστομωτική απάντηση που έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος στον Αλέξη Τσίπρα, όταν ο αρχηγός της
Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον συνέκρινε με την επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κατά τη συζήτηση του διυπουργικού νομοσχεδίου στη Βουλή, τον λόγο πήρε ο Κυριακός Μητσοτάκης μιλώντας κι εκείνος στον ίδιο τόνο.

«Ο κ. Πικραμμένος εστάλη στο πρωθυπουργικό γραφείο με απόφαση της Δικαιοσύνης», τόνισε ο Κυριάκος  Μητσοτάκης προσθέτοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει το θράσος να αναφέρεται στον νόμο περί ευθύνης υπουργών ενώ κάθεται δίπλα στον Παύλο Πολάκη.

«Κάθεστε δίπλα στον κ. Πολάκη και αναφέρεστε στον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Πόσο θράσος πρέπει να έχετε. Τον άθλιο αυτό νόμο, για τον οποίο έχουμε κάνει τόσες συζητήσεις ότι πρέπει να αλλάξει και έρχεται ο κ. Πολάκης να τον επικαλεστεί για να γλιτώσει την απόφαση της βουλής για να αρθεί η ασυλία του. Πόση υποκρισία πια και για τους δύο σας αυτό;» τόνισε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis.

«Για το ζήτημα της σκευωρίας, δεν κατηγορήσαμε ποτέ τους δικαστές για σκευωρία. Εσάς κατηγορήσαμε τα μπλέξατε. Η σκευωρία δεν ήταν δικαστική σκευωρία, πολιτική ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις