Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Τι ερεθίζει περισσότερο τις γυναίκες στο σeξ;

Πολλές οι συζητήσεις γύρω από το σεξ και πώς θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τον/την σύντροφό μας.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε 4 πράγματα που ερεθίζουν περισσότερο τις γυναίκες στο σεξ.
Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, έχει επικρατήσει η άποψη, ότι οι γυναίκες είναι αυτές που θέλουν τα γλυκούλικα και τρυφερά και οι άντρες τα πιο άγρια και απότομα.
Εντάξει, ίσως η εντύπωση αυτή να μην έχει δημιουργηθεί αναίτια, μιας δεν είναι λίγες οι γυναίκες που κάνουν σαν τρελές για γάμο, παιδιά και στο σεξ απαιτούν τουλάχιστον αντιμετώπιση πριγκίπισσας.
Βέβαια, δεν θέλουν μόνο αυτό. Φίλες και γνωστές αποκάλυψαν τι πραγματικά θέλει μία γυναίκα στο σεξ, και τι είναι αυτό που μπορεί να την ερεθίζει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

1. Μη φοβάσαι να γίνεις λίγο πιο επιθετικός και άγριος. Βγάλε βρε παιδί μου τον αλήτη που κρύβεις μέσα σου και γίνε λίγο πιο μπρουτάλ.
Να ξέρεις ότι στις 99% των περιπτώσεων θα εκτιμηθεί και θα ζητηθεί εκ νέου. Τώρα αν έχεις πέσει σε ξενέρωτη, περαστικά σου.
Γενικότερα πάντως, τα πολύ τρυφερά δεν είναι δημοφιλή πλέον, γιατί όπως ακριβώς αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουν και τα γούστα. Ξέρεις πολλές γυναίκες να θέλουν μόνο ιεραποστολικό;

2. Συνεχίζουμε με το… προφορικό κομμάτι.
Καλό είναι να της πεις πόσο σέξι είναι και πόσο πολύ τη θέλεις, αλλά θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι αυτά είναι για την αρχή.
Όταν τα αίματα ανάψουν, δεν μπορούμε να το πούμε πιο κομψά, σταμάτα να μιλάς για τα μαλλιά και τα μάτια της και επικεντρώσου σε ανατομικά χαρακτηριστικά.
Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε βρισιά κι αν σου έρθει στο μυαλό, είτε την έχεις ακούσει είτε την έχεις δημιουργήσει. Δε θα προσβληθεί μην αγχώνεσαι.
Ίσα ίσα που θα της αρέσει κιόλας.

3. Και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι φαντασιώσεις, και μάλιστα μία συγκεκριμένη.
Γενικότερα δεν ξέρουμε πώς θα το πάρεις-μάλλον καλά υποθέτουμε-αλλά οι γυναίκες, τουλάχιστον οι περισσότερες, τρελαίνονται να τις… κακομεταχειρίζονται!
Εντάξει δεν είπαμε να τη στείλεις και στο νοσοκομείο, αλλά σιγά μην την ρωτήσεις αν θα της ρίξεις και ένα χαστούκι.
Έλεος δηλαδή.

4. Και ολοκληρώνουμε με κάτι που σίγουρα θα σου αρέσει: Όταν μία γυναίκα λέει ότι της αρέσει το στοματικό, δεν εννοεί μόνο αυτό που της κάνεις εσύ, αλλά και το ανάποδο.
Ναι φυσικά και υπάρχουν γυναίκες που το απολαμβάνουν, και φυσικά και υπάρχουν γυναίκες που δεν το κάνουν σαν να κάνουν αγγαρεία.
Και μην ξεχνάς, καλό θα ήταν να της δίνεις και καμιά οδηγία γιατί δεν είμαστε και μέντιουμ.
Πού να ξέρουμε δηλαδή ότι πονάς εκεί πέρα;



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις