Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Τουρκικές ντομάτες με απαγορευμένα φυτοφάρμακα κατακλύζουν την ελληνική αγορά

Πλήγμα για τους Έλληνες παραγωγούς αποτελεί η εισαγωγή κηπευτικών με τούρκικες ντομάτες - Κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών


«Κραυγή» αγωνίας εκπέμπουν οι Ελληνικές οργανώσεις παραγωγών ντομάτας!

Στο μέσον της τουριστικής σαιζόν οι εισαγωγείς κηπευτικών πλημμύρισαν τις Ελληνικές αγορές με Τουρκικές ντομάτες, στις οποίες ανιχνεύονται συνεχώς από τις Βουλγαρικές Αρχές, απαγορευμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση φυτοφάρμακα.

Οι εισαγωγές γίνονται από τη Θεσσαλονίκη την Καβάλα και τον Πειραιά, χωρίς ελέγχους από τις αρμόδιες Αρχές. Οι ελεγκτές συνήθως περνούν από κόσκινο τα Ελληνικά κηπευτικά, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει με τα εισαγόμενα.

«Το Ελληνικό κράτος «πυροβολεί τα πόδια του» και εκθέτει σε σοβαρό κίνδυνο τους Έλληνες καταναλωτές οι οποίοι καταναλώνουν εν αγνοία τους Τούρκικα και συνήθως Ελληνοποιημένα προβληματικά κηπευτικά», όπως αναφέρουν οι Ελληνικές οργανώσεις παραγωγών ντομάτας.

https://www.neakriti.gr/


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις