Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Η ΕΛΛΑΔΑ... ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ! Ο Τσίπρας απολαμβάνει τις διακοπές του στη Βαρκελώνη

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του Μπέττυ και τα δυο τους παιδιά, απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ισπανία, μακριά από την ελληνική πραγματικότητα και την πύρινη κόλαση  στην Εύβοια.

Από τους πρώτους σταθμούς στην Ιβηρική χερσόνησο για την οικογένεια Τσίπρα είναι η Βαρκελώνη, με τις πληροφορίες να επιμένουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί με τους δυο γιους του και το γήπεδο της Μπαρτσελόνα, καθώς τόσο ο Φοίβος-Παύλος όσο και ο Ορφέας-Ερνέστο είναι ποδοσφαιρόφιλοι και θέλουν να θαυμάσουν τα ινδάλματά τους!
Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε με τους δυο γιους του στο Παρκ Γκουέλ στη Βαρκελώνη και θαύμασαν τα αρχιτεκτονήματα του Αντόνι Γκαουντί.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις