Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές... Ανατριχιαστικό γκράφιτι με αίμα στον Πύργο - Το κρυφό μήνυμά του

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές στον Πύργο, μετά από περίεργα γκράφιτι από αίμα σε πόρτες και
τοίχους και κηλίδες αίματος σε σκαλοπάτια που βρέθηκαν το πρωί της Δεύτερας έξω από το χώρο του ΚΑΠΗ που στεγάζεται και η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, περίοικος αντιλήφθηκε τις κηλίδες και ενημέρωσε τις αρχές ενώ άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο και ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή, προσπαθώντας να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία.


Παράλληλα, αναζητήθηκε στα νοσοκομεία του νομού εάν είχε μεταφερθεί εκεί κάποιος που έχει τραυματιστεί πιθανότατα σε συμπλοκή, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Τι σημαίνει το «ματωμένο» 1312

Η εκτίμηση των αρχών περιστρέφεται γύρω από το σενάριο οι κηλίδες αίματος να μην ανήκουν σε άνθρωπο, αλλά κάποιος να χρησιμοποίησε κάποιο ζώο για να γράψει στους τοίχους συγκεκριμένα συνθήματα, όπως το 1.3.1.2. που μεταφράζεται σε A.C.A.B.
Τα αρχικά A.C.A.B σημαίνουν αυτολεξεί «All Cops Are Bastards», με το νούμερο 1 να αντιστοιχεί στο γράμμα Α, το 3 στο γράμμα C και ούτω καθεξής.
Φυσικά είναι άκρως ανησυχητικό να επιδιώκει κάποιος να σκοτώσει ζώο προκειμένου με το αίμα του να γράψει συνθήματα σε τοίχους.
Η έρευνα συνεχίζεται και εργαστηριακά ώστε να υπάρξει επιβεβαίωση ή μη για το αν το αίμα είναι από άνθρωπο ή από ζώο, ενώ αναζητούνται και άλλα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.