Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Πλοίο με 4.000 αυτοκίνητα «τούμπαρε»(+video)

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Georgia των Η.Π.Α.,
όπου ένα φορτηγό πλοίο που μετέφερε 4.000 αυτοκίνητα αναποδογύρισε για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους.

Μάλιστα έχουν εγκλωβιστεί και τέσσερα μέλη του πληρώματος, με τις ομάδες διάσωσης να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τους απεγκλωβίσουν, αλλά τουλάχιστον αναφέρουν πως είναι καλά στην υγεία τους.



Δείτε ακόμα: Γυναίκες κυνηγιούνται έπειτα από ατύχημα!

Αρχικά, οι πληροφορίες έκαναν λόγο ότι τα 4.000 αυτοκίνητα ήταν των εταιρειών Hyundai – Kia, μιας και το πλοίο ανήκει στην Hyundai, αλλά προ ολίγου εκπρόσωπος της κορεάτικης μάρκας, ανέφερε ότι δεν υπάρχουν οχήματα της εταιρείας του, μεταξύ των 4.000 οχημάτων και πως ακόμα ψάχνουν να βρουν τι είδους αυτοκίνητα μετέφερε το φορτηγό πλοίο, αλλά και αν υπάρχει πιθανότητα να διασωθούν κάποια. H αιτία του ατυχήματος δεν έχει γίνει γνωστή και ουδείς γνωρίζει πως το πλοίο αναποδογύρισε και έχει μερικώς βυθιστεί. Πέρα από τη διάσωση των εγκλωβισμένων μέλημα της ακτοφυλακής είναι να περιοριστεί η μόλυνση των υδάτων.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτικό ατύχημα λόγω σκασμένου ελαστικού! (+video)

Το φορτηγό πλοίο κατασκευής 2017, είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Brunswick και κατευθυνόταν προς τη Βαλτιμόρη, πλέοντας υπό τη σημαία των Νήσων Μάρσαλ, έχοντας τη δυνατότητα να μεταφέρει 6.933 οχήματα. Βέβαια οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν τόσο μεγάλες καταστροφές. Πρόσφατο περιστατικό η βύθιση αυτοκινήτων Porsche & Audi, αλλά και παλιότερα η βύθιση 1.400 Mitsubishi έξω από το Βέλγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις