Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Φρίκη: Στραγγάλισε την πρώην σύντροφό του, την έθαψε στον κήπο της και μετά είδε πορνό - ΦΩΤΟ

Ένας 32χρονος κασκαντέρ κατηγορείται για τη δολοφονία της 34χρονης Γαλλίδας κινηματογραφίστριας, πρώην συντρόφου του στο σπίτι της στο Λονδίνο.

Ο Κίριλ Μπελορούσοφ φέρεται να στραγγάλισε τη Λορελάιν
Γκαρσία-Μπερτό με σχοινί, ενώ στη συνέχεια έδεσε τα χέρια και τα πόδια της πίσω από την πλάτη της. Ακολούθως, τύλιξε το γυμνό πτώμα της με σακούλες σκουπιδιών και την έθαψε σχεδόν στην επιφάνεια του κήπου της στο διαμέρισμά της στο Κιου του νοτιοδυτικού Λονδίνου.


Αμέσως μετά μπήκε σπίτι της και χρησιμοποιώντας τη σύνδεσή της στο διαδίκτυο και παρακολούθησε για 11 λεπτά πορνό στο PornHub. Μετά έστειλε μηνύματα σε φίλους της με το τηλέφωνό της.

Λίγες ώρες μετά δύο φίλοι της έλαβαν κι άλλα μηνύματα από το κινητό της Γκαρσία-Μπερτό η οποία έγραφε ότι συνάντησε κάποιον ενώ ψώνιζε. Κι ενώ έγραφε τα μηνύματα αυτά παράλληλα συνομιλούσε με τη σύντροφό του που ζει στο Κίλμπερν στο βόρειο Λονδίνο.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε κάτω από ένα ελαφρύ στρώμα χώματος στην πίσω αυλή ενώ στα μηνύματα στο κινητό της αναφερόταν ότι πήγαινε για ψώνια και θα έβγαινε ραντεβού με έναν κτηνίατρο. Όταν μία από τις φίλες της ζήτησε από τη φερόμενη Γκαρσία-Μπερτό να της στείλει φωτογραφία από τις αγορές της, αυτές ποτέ δεν έφθασαν στο κινητό της αυξάνοντας τις υποψίες ότι κάτι συνέβαινε. Ο Μπελορούσοφ έστειλε μήνυμα και στον αδερφό του θύματός του λέγοντάς του να προσέχει την αδερφή του και να μην την αφήσει να κάνει μπότοξ ή κάποια βλακεία.

Το DNA του βρέθηκε στη θηλιά γύρω από τον λαιμό της γυναίκας. Ο ίδιος αρνείται τον φόνο, ενώ η δίκη συνεχίζεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.