Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Φύλαγε το πτώμα της μητέρας της στο υπόγειο για να εισπράττει τη σύνταξή της - Την είχε βάλει σε πλαστικό δοχείο

Μία 60χρονη από το Ουισκόνσιν κατηγορείται ότι κρατούσε το πτώμα της μητέρας της σε ένα πλαστικό δοχείο στο υπόγειο του σπιτιού της, ενώ η ίδια έπαιρνε τα λεφτά από τη σύνταξή της.


Η Paula Bergold, σύμφωνα με τις Αρχές, κατέστρωσε το σχέδιο μήνες πριν, όταν η μητέρα της , Ruby, πέθανε και δεν είχε δουλειά.

Ένας γείτονας κάλεσε την Αστυνομία και τους ανέφερε ότι δεν είχε δει την Ruby από τον Μάιο και εξέφρασε τις ανησυχίες του για την κόρη της, καθώς όταν την ρώτησε προσπαθούσε να τον αποπροσανατολίσει και δεν του έδινε μια σαφή απάντηση για το που είναι η μητέρα της.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι βρήκαν ένα σημείωμα στην πόρτα, που έλεγε "Η Ruby είναι εκτός πόλεως για να επισκεφθεί κάοιους φίλους μας. Paula". Όμως, μια μυρωδιά σήψης έκανε τους αστυνομικούς να συνεχίσουν την έρευνα. Η Paula τελικά ομολόγησε ότι η μητέρα της πέθανε σε μια καρέκλα στο σαλόνι και δεν μπορούσε να καλέσει τις Αρχές. Όταν το πτώμα άρχισε να μυρίζει, τότε, όπως είπε, την έβαλε στο πλαστικό δοχείο και μετά το τοποθέτησε στο υπόγειο.

Πηγή: NY POST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις