Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

H αντιτρομοκρατική για την κλοπή όπλων στη Λέρο! Τι άλλο είχε συμβεί στη μονάδα

Η σοβαρότερη κλοπή οπλισμού από στρατιωτική μονάδα από το 2002, όταν άγνωστοι είχαν μπει σε μονάδα της Κω, είναι
αυτή που αποκαλύφθηκε χθες στη ναυτική βάση της Λέρου.

Το 2002 είχαν κλαπεί από αποθήκες μονάδας στην Κω, τρία οπλοπολυβόλα, 1745άρια και τρία αυτόματα G3. Τώρα από τις αποθήκες της Λέρου, λείπουν δύο αντιαρματικά όπλα, χειροβομβίδες και πυρομαχικά.

Η αντιτρομοκρατική έχει αναλάβει τις έρευνες και είναι χαρακτηριστικό ότι προσπαθεί να κρατήσει το θέμα μακριά από τη δημοσιότητα. Όπως και το ΓΕΝ , το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση τα μεσάνυχτα, χωρίς να αναφέρει το είδος του στρατιωτικού υλικού που χάθηκε.

Η απώλεια των αντιαρματικών, των χειροβομβίδων και των υπολοίπων πυρομαχικών αποκαλύφθηκε χθες κατά τη διάρκεια καταμέτρησης. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε είχε γίνει η προηγούμενη καταμέτρηση, ώστε να προσδιοριστεί το διάστημα που έγινε η κλοπή.

Αυτό που έχει ένα ενδιαφέρον είναι ότι τον περασμένο Αύγουστο στην ίδια μονάδα είχε συμβεί ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό . Το Militaire.gr είχε γράψει τότε ,χωρίς να κατονομάζει τη βάση στην οποία είχε γίνει το γεγονός. Τι είχε συμβεί; Εντός της μονάδας είχε εντοπιστεί ένα ζευγάρι Γερμανών ,οι οποίοι υποστήριξαν ότι βγήκαν στη βάση…κολυμπώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.