Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

H Eιρήνη Καζαριάν έδωσε απάντηση για τη sεx tape που δημοσιεύτηκε

Πριν από μερικούς μήνες και ενώ η Ειρήνη Καζαριάν μόλις είχε κερδίσει τον τίτλο του GNTM, βγήκε στη δημοσιότητα, και πιο
συγκεκριμένα αναρτήθηκε στο pornhub μια sex tape στην οποία το άτομο που την ανέβασε ισχυρίστηκε ότι πρωταγωνιστούσε το νεαρό μοντέλο. Το video αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις καθώς και αμφισβητήθηκε με την Ειρήνη τότε να κρατάει τη σιωπή της.

Τώρα όμως, που η ίδια ετοιμάζεται να παίξει σε θεατρικό έργο του Ίψεν σχολίασε το ροζ βίντεο: «Αυτό ήταν το πρώτο «χτύπημα» της δημοσιότητας, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα ζήσει έτσι, ήξερα ότι δεν ήμουν εγώ, εννοείται ότι δεν ήμουν εγώ, οπότε δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά, έβαλα τους δικηγόρους μου να ασχοληθούν πάνω σε αυτό και απλά να το αφήσω να ξεχαστεί».
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
Eνώ πρόσθεσε «δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, έτσι είμαι εγώ, γενικά, έτσι έχω μεγαλώσει, οπότε δεν με απασχολούσε. Εφόσον δεν ήμουν εγώ, τελείωσε, το ξέχασα. Δεν μου έκανε καλό, όταν λένε κάτι κακό για σένα, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν ψάχνω την αναγνωρισιμότητα, όποιος με ξέρει, με ξέρει και θα με θυμάται».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις