Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Χούντα είναι! Θα περάσει;

Διέπρεψε και πάλι το νομικό σύστημα της Χώρας μας!
Σχεδόν τρεις μήνες μετά την Απεργία Πείνας στην οποία υπέβαλλα τον εαυτό μου, η
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κινήθηκε. Για την ακρίβεια, έστειλε έγγραφο στην αρμόδια διεύθυνση του Facebook, και πιο συγκεκριμένα στη «Facebook Ireland Ltd», την υποδιεύθυνση του Facebook στην Ευρώπη, ώστε να αναζητήσει τα στοιχεία του λογαριασμού μου. Στη συνέχεια, αφού βρήκε ότι είχα συνδεθεί από το ελεύθερο Wi-Fi γνωστού ταχυφαγείου - καφέ της Χαλκίδας, έστειλε σχετικό έγγραφο στην Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Αικατερίνη Μήτρου, η οποία διέταξε Εισαγγελική Έρευνα!

Την έρευνα, χρεώθηκε ανθυπαστυνόμος του ΑΤ Χαλκίδος, ο οποίος κάλεσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος για κατάθεση. Εκείνος, πολύ ορθά, έδωσε τα στοιχεία μου στον ανθυπαστυνόμο.
Να μην τα πολυλογώ, πήγα στο ΑΤ Χαλκίδας, όπου μου γνωστοποιήθηκε η ΑΒΜ: ΑΑ19/311 εντολή της Αντεισαγγελέως με τίτλο: «Συμμετοχή σε αυτοκτονία» (!!!!!!). Το έγγραφο της Αντεισαγγελέως, ΔΕΝ ανέφερε το λόγο που έκανα αυτήν τη μορφή Αγώνα. Αντίθετα, έγραφε λακωνικά: «για πολιτικούς λόγους», γεγονός που με έκανε ΑΜΈΣΩΣ να καταλάβω το τι κρυβόταν πίσω από αυτήν την έρευνα. Και το αποκάλυψα στην κατάθεσή μου, όπως θα δείτε παρακάτω. Ο ανθυπαστυνόμος, αναγκάστηκε να με ρωτήσει εάν:
α) Συνεχίζω την Απεργία Πείνας
β) Είμαι καλά στην υγεία μου
γ) Εάν παίρνω ψυχοφάρμακα
δ) Εάν έχω νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική
ε) Εάν έχω τάσεις αυτοκτονίας και
στ) Για ποιον λόγο έκανα Απεργία Πείνας...

Ο άνθρωπος, λίγο που μίλησε μαζί μου, κατάλαβε με τι άνθρωπο είχε να κάνει και κατάλαβα από το ύφος του ότι ντρεπόταν γι' αυτές τις ερωτήσεις που ήταν υποχρεωμένος να κάνει. Προσωπικά, τον λυπήθηκα τον άνθρωπο.

Στη συνέχεια, αφού απάντησα στις παραπάνω ερωτήσεις, με ρώτησε, ως όφειλε, εάν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Και φυσικά, αυτήν την ευκαιρία περίμενα, για να περάσω στην αντεπίθεση! Μεταξύ άλλων, κατέθεσα τα εξής:
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
Αφού ευχαρίστησα τη ΔΗΕ και την Αντεισαγγελέα που μετά από σχεδόν τρεις μήνες θυμήθηκαν να ασχοληθούν με το θέμα, πρόσθεσα: «...Εάν συνέχιζα την Απεργία Πείνας, τώρα θα παίρνατε κατάθεση από το πτώμα μου.». Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι απουσίαζε από το έγγραφο ο λόγος του Αγώνα μου, θεώρησα σωστό να το τονίσω: «Την Απεργία Πείνας, την έκανα ως μία ακραία μορφή διαμαρτυρίας ενάντια στη "Συμφωνία των Πρεσπών", η οποία παραδίδει ελληνική ταυτότητα και υπόσταση σε ένα σλαυικό κράτος». Αυτό, για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Όμως, με ξέρετε! Δε γινόταν να μη στυλιτεύσω τη φασιστική λογική και τον αμιννταντατισμό του παράνομου και αντισυνταγματικού κράτους των Αθηνών αλλά και του νομικού «συστήματος». Συνέχισα λέγοντας: «Όταν ένας αναρχικός ή ένας αριστερός προβαίνει σε Απεργία Πείνας, του αναγνωρίζεται ιδεολογικό υπόβαθρο πίσω από αυτήν του την πράξη. Αντιθέτως, όταν ένας Πατριώτης προβαίνει σε Απεργία Πείνας, αναζητάτε ψυχοπαθολογικά αίτια.» Συνέχισα την κατάθεσή μου με αρκετά ακόμα, που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτήν τη στιγμή, για να θέσω την εξής κατακλείδα: «Παρακαλώ να σταματήσει εδώ αυτή η έρευνα, καθώς εάν συνεχιστεί, θα την εκλάβω ως Πολιτική Δίωξη!». Κι αυτό το είπα, γιατί ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ είναι!

Πρόκειται για καθαρή πολιτική δίωξη εναντίον ενός ανθρώπου που θεώρησε ότι έπρεπε να υποβάλλει τον εαυτό του σε μία τέτοια διαδικασία, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την κατάπτυστη «Συμφωνία των Πρεσπών». Δράττωμαι της ευκαιρίας, ν' απευθυνθώ ΔΗΜΌΣΙΑ στην Αντεισαγγελέα κ. Αικατερίνη Μήτρου και να της πω τα εξής:

Κυρία Αντεισαγγελεύ,
Αυτό που είπα στην κατάθεσή μου, αυτό θα σας πω και τώρα. Θεωρώ την όλη έρευνα ως έχουσα πολιτική σκοπιμότητα. Αναζητάτε ψυχοπαθολογικά αίτια, σε μία Αγωνιστική Κίνηση ενάντια στο σάπιο καθεστώς που παρέδωσε γη και ύδωρ στους σλαύους γείτονές μας. Ούτε εσείς, ούτε η ΔΗΕ ενδιαφερθήκατε για την υγεία μου. Είτε τη σωματική, είτε την ψυχολογική. Το μόνο που ενδιαφέρει κι ΕΣΆΣ προσωπικά, αλλά ΚΑΙ τη ΔΗΕ, είναι το πώς θα διατηρηθεί αλώβητο το ανθελληνικό κράτος των Αθηνών και τίποτα περισσότερο. Αναφέρετε την πράξη μου, ως «αυτοκτονία»! Στρουθοκαμηλίζετε όμως μπροστά στη Γενοκτονία των Ελλήνων που διεξάγεται εδώ και τόσα χρόνια. Εθελοτυφλείτε μπροστά στις ανομίες και τις παρανομίες των ταγών της εξουσίας, των επιχειρηματιών και των εφοπλιστών. Κλείνετε μάτια, αυτιά και στόμα για τα παράνομα Μνημόνια που δολοφονούν τους Έλληνες. Αδιαφορείτε για τον νέο «νόμο» που αφήνει ελεύθερους εγκληματίες. Μα το κυριότερο, γυρίζετε την πλάτη στις φωνές για την άκυρη, παράνομη και προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών». Αξιωθήκατε κι εσείς κι η ΔΗΕ, να γίνετε πλέον μία Μακεδονοκτόνος, αφού σιωπάτε ομού για την βάναυση και αισχρή Μακεδονοκτονία, χωρίς καμία ντροπή. Χωρίς ίχνος αισχύνης!

Καταφέρεστε εναντίον μου, προσπαθώντας να με βγάλετε τρελό, ή ότι έχω τάσεις αυτοκτονίας. Ε, λοιπόν κυρία Αντεισαγγελεύ, θα ομολογήσω την αλήθεια ενώπιον όλων: Ναι! Ντοπάρομαι! Κι η ντόπα μου είναι το Αίμα και οι Αγώνες των Προγόνων μου. Το Αίμα κι οι Αγώνες που ΕΣΕΊΣ ανερυθρίαστα περιφρονείτε. Διότι εάν δεν το κάνατε, δε θα διατάζατε μία τέτοια έρευνα. Θα κατανοούσατε τους λόγους και τα αίτια. Να θυμίσω και σ' εσάς κ. Αντεισαγγελεύ, αλλά και στη ΔΗΕ, ότι είστε ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ του Ελληνικού Λαού. Όχι αφεντικά του! Οφείλετε να σέβεστε και να δείχνετε άμετρο σεβασμό στο Λαό που πληρώνει το μισθό σας, για να μπορείτε ΕΣΕΊΣ κι οι υπόλοιποι συνάδελφοί σας να απολαμβάνετε τα γεύματα στα κυριλέ εστιατόρια και την πολυτελή ζωή. Ό,τι έχετε στο σπίτι σας, ο Ελληνικός Λαός το έχει πληρώσει. Ό,τι φοράτε, ό,τι τρώτε, ό,τι πίνετε, όλη την επίπλωσή σας, το αυτοκίνητό σας, τα ΠΆΝΤΑ όσα έχετε ΕΜΕΊΣ σας το έχουμε πληρώσει. ΕΜΕΊΣ είμαστε ο εργοδότης σας. Τις σπουδές σας στη Νομική, ΕΜΕΊΣ τις πληρώσαμε. Κι όλα αυτά, βγήκαν από την βαρειά κι απάνθρωπη φορολογία του «ελληνικού» κράτους. Από τον ιδρώτα, τον κόπο, το μόχθο και το Αίμα του Έλληνα φορολογουμένου. ΚΑΝΕΝΌΣ ΆΛΛΟΥ! Δείξτε λοιπόν τον απαιτούμενο σεβασμό και σταματήστε να καταφέρεστε ενάντια στον Πατριωτισμό μας με νομικίστικα τερτίπια. Κι αν ψάχνετε για ψυχασθενείς, ψάχνετε σε λάθος μέρος. Υπάρχει ένα που έχει 300ους ψυχασθενείς και σχιζοφρενείς. Λέγεται «Βουλή των Ελλήνων». Από εδώ μεριά, θα βρείτε ανθρώπους με σώας τας φρένας, να αγωνίζονται για το ΔΙΚΌ ΣΑΣ μέλλον και το μέλλον των ΠΑΙΔΙΏΝ ΣΑΣ!
Για το καλό όλων μας, μην τραβάτε άλλο το σχοινί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις