Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Νέο ξέσπασμα Παπανώτα: «Ποιος ήταν ο Σπαλιάρας; Ένας κακομοίρης γυμναστής» (pics&vid)

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Η κόντρα και το… πινγκ πονγκ δηλώσεων συνεχίζεται για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Δημήτρη Παπανώτα!

«’’Η σκληρή απάντηση του Παπανώτα στον Σπαλιάρα’’ γράφουν και μπαίνω να διαβάσω και γέλασα πραγματικά… Μην έχοντας τι να πει το εθνικό μας φτυάρι έγραψε ένα κατεβατό ψέματα… Ότι είμαι 50+, ότι δεν έχω επάγγελμα εννοώντας μάλλον ότι ασχολούμαι με πολλά πράγματα -και πού είναι το κακό αν κάποιος παίζει σε σίριαλ και φωτογραφίζεται κιόλας;
Λες και είμαι ο μόνος που το κάνει, ας πούμε, και οι υπόλοιποι Έλληνες ηθοποιοί άντρες και γυναίκες και τραγουδίστριες και παρουσιαστές δεν φωτογραφίζονται και διαφημίζουν προϊόντα σε περιοδικά και στο insta, ότι είμαι γνωστός από τη δήλωσή μου λες και δεν έχω 25 χρόνια καριέρας και περάσματα από δεκάδες σίριαλ και τέλος ότι τα χτυπήματα στο κεφάλι φταίνε που ξέχασα το πέραμά του από τις ειδήσεις. Χα χα χα ναι, αυτό φταίει μάλλον γιατί στην Ελλάδα όταν ακούμε ένα όνομα Παπανώτας δεν μας έρχονται στο μυαλό οι λέξεις προσβολές, χολή και κακία αλλά η λέξη ειδήσεις», έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Δημήτρης Παπανώτας δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσει ασχολίαστο.
Η κόντρα συνεχίζεται.
«Ότι από όλα αυτά που έγραψα για του ανοίξω λίγο το μυαλό, θυμάται μόνο την ηλικία- αυτό κατάλαβε από εκείνο το κατεβατό, για την οποία ηλικία με ενημέρωσαν οι αναγνώστες, ότι και στο wikipedia γράφουν 54.
Τι να κάνω εγώ; Να κάτσω να κάνω έρευνα;
Τα χώνει στους δημοσιογράφους που αυτοί του έφτιαξαν την καριέρα του.
Ποιος ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας; Ένας κακομοίρης γυμναστής σε συνοικιακό γυμναστήριο, που κάποιοι δημοσιογράφοι του έδωσαν την ευκαιρία να φτιαχτεί, εκ των οποίων πρώτος εγώ που με στολίζει.
Ένας κακομοίρης γυμναστής ήταν, κακομοίρης ήταν…», είπε μεταξύ άλλων.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Πηγή: www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις