Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Τζαν Γιαμάν μιλάει ελληνικά και απαντά για την άσεμνη χειρονομία! (vid+pics)

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς Φτερωτός Θεός, Τζαν Γιαμάν ο οποίος έδωσε την απάντησή του για την άσεμνη χειρονομία του μπροστά από την ελληνική σημαία. 


Ο γοητευτικός Τούρκος tv star έδειξε να απολαμβάνει την αγάπη των κοριτσιών που βρίσκονταν στο κοινό της εκπομπής αλλά και τη ζεστή υποδοχή από τον παρουσιαστή στον οποίο είπε πως... μιλάει πολύ όση ώρα τον είχε να περιμένει στα backstage.

Φυσικά η όλη κουβέντα με τον Νίκο Μουτσινά διέθετε πολύ χιούμορ και πειράγματα, με τον παρουσιαστή να ρωτάει τον Τζαν αν γνωρίζει κάποιες φράσεις στα ελληνικά, επισημαίνοντας πως δεν θα ήθελε να ακούσει εκείνες που είναι βρισιές.

Ο Τζαν Γιαμάν λοιπόν είπε σε... άπταιστα ελληνικά "τι κάνεις" και φυσικά προκάλεσε το γέλιο όλων.

Φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει για την άσεμνη χειρονομία του μπροστά από ελληνική σημαία, στιγμιότυπο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Τζαν λοιπόν, απέδωσε τη χειρονομία στη... συνήθεια που έχει να σηκώνει με αυτόν το τρόπο τα γυαλιά στο πρόσωπό του, κάτι που επανέλαβε και στο πλατό της εκπομπής, δείχνοντας πώς ακριβώς το έκανε.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τη συνέντευξη του Τζαν Γιαμάν στην εκπομπή "Καλο μεσημεράκι".
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ (ΕΔΩ)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.