Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

OMOΛΟΓΙΑ ENOΣ ΠΑΠΙΚΟΥ: ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΑΣΤΑΝ KAI BIAZAME ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ(video)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο εξομολογείται ο παπικός Don Piccoli που σήμερα είναι κατάκοιτος
στο κρεβάτι σε ένα κτίριο του Βατικανού στην Βερόνα ομολογεί τον βιασμό παιδιών και όλα αυτά λέγοντας τα χαμογελώντας . «Τους κατεβάζαμε τα παντελόνια και πιάναμε το μόριο τους για να ερεθιστούμε», λέει στο βίντεο χαρακτηριστικά.

Παιδιά κωφάλαλα η ακόμα με ειδικές ανάγκες όπως ομολογούνε στο βίντεο που σήμερα είναι ενήλικες και διηγούνται τις λεπτομέρειες των μαρτυριών τους.

Ένας από τους άντρες λέει, «έβαζε το δάχτυλο του ο παπικός πίσω στον πισινό μου και μετά εισχωρούσε με το όργανο του. Συνήθως με έβαζαν στην αίθουσα εξομολογήσεως και με βίαζαν. Επίσης στην αίθουσα γυμναστικής στο άλλο κτίριο εκεί που τα παιδιά ξεντυνόντουσαν, κλείδωναν ξαφνικά την πόρτα και μας βίαζαν. Επίσης μας υποχρέωναν να ανοίξουμε το στόμα για να εισχωρήσει το όργανο τους μέσα. Τότε ήμασταν αθώα παιδιά, ήταν σοκ αλλά νομίζαμε και έτσι μας έκαναν να πιστέψουμε ότι αυτά τα μαρτύρια είναι εντελώς φυσιολογικές καταστάσεις».

Όλες αυτές οι μαρτυρίες από κωφαλάλους έγιναν χάρη στην τεχνολογία που τους βοηθά να ακούνε και σήμερα μετά από τόσα χρόνια εξομολογούνται το μεγάλο σωματικό και ψυχικό μαρτύριο τους επί χρόνια, όταν κάποιος παπικός το παρακάνε. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Friar Sergio Orso με τους βιασμούς τους έστελναν στην Αργεντινή να ξεφύγουν από τυχόν δίκες και αποζημιώσεις. Εκεί ήταν και ο Πάπας ΦρανζΊσκος. Γράφει η εφημερίδα expresso.

Σήμερα αυτός έχει πεθάνει, συνεχίζει και φανερώνει ότι ακόμα και στην Αμερική τους έστελναν για να μην καταδιωχτούν στην χώρα τους. Το πρόβλημα είναι ότι εκεί έκαναν τα ίδια όπως είδαμε σε πολλές μαρτυρίες από Αμερική και ιδίως Καναδά και Ιρλανδία. «δεν είναι αμαρτία», λέει ο παπικός ξαπλωμένος στο κρεβάτι, «θα ήταν αν πηγαίναμε με γυναίκες». Σήμερα και με κρυφή κάμερα ο δημοσιογράφος μπαίνει μέσα στο κτίριο όπου μεγάλωσαν και οι άλλοι μάρτυρες και ανακαλύπτει παιδιά από 5 μέχρι 15 χρονών.

Ο Papa Franziskus έλαβε πολλά γράμματα και διαμαρτυρίες τις έβαλε στο συρτάρι του και τελείωσε η υπόθεση.

Wir haben taube Kinder missbraucht, wir waren mindestens 10. Das Geständnis von Provolos Priester.



Παπική έδρα της σχολής αυτήν την φορά στο Μιλάνο που βίαζαν παιδιά επί χρόνια, κάποια μητέρα εξομολογείται για το μαρτύριο που περνούσε ο ίδιος ο γιος της στην σχολή των παπικών. Τον βίαζαν επανειλημμένα μέχρι που κατέρρευσε. Μέσα στην σχολή πολλά από τα παιδιά επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά που υπέστησαν επί χρόνια τους βιασμούς σήμερα είναι ψυχικά αρρώστα και είναι υποχρεωμένα να περνούν με φαρμακευτική αγωγή.



Στο επόμενο βίντεο ένας νέος έφηβος ομοφυλόφιλος, ο ίδιος αφηγείται τις εμπειρίες του με τους ομοφυλόφιλους παπικούς. «Έρχονται σε μπαράκια , σε γκέι σάουνες και σε άλλα σημεία για να μας βρουν και να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί μας. Πολλές φορές μας βρίσκουν μέσω chat στα κοινωνικά δίκτυα».

Στο βίντεο ομολογεί ο ίδιος ο παπικός που εμφανίζεται ανοιχτά με τον φίλο του ότι, οι κατηγορίες είναι ομοφοβικές και απαράδεκτες. Σε ένα από τα κτίρια του Βατικανού που επισκέπτεται ο δημοσιογράφος ανακαλύπτει την μεγαλύτερη γκέι σάουνα της πόλης.

Abusi su un minore a Milano, ecco gli audio che incastrano l’Arcivescovo



Με αυτούς άραγε θέλουν οι οικουμενιστές να συνεχίζουν να συμπροσεύχονται;

Pedofilia, in Vaticano la prima protesta delle vittime dei preti: «Basta omertà e insabbiamenti»



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις