Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ομολόγησε η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία -Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Την εγκατάλειψη του βρέφους στη Νέα Ιωνία, ομολόγησε η 19χρονη μητέρα του μωρού που συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία.  

 Η νέα γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, προσήχθη για την υπόθεση στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής λίγο πριν της 12μ.μ και παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι χθες τα ξημερώματα εγκατέλειψε το επτά ημερών βρέφος της σε είσοδο πολυκατοικίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 19χρονη διαμένει με τη γιαγιά της κοντά στο σημείο όπου ένας νεαρός κάτοικος εντόπισε το βρέφος τυλιγμένο με πετσέτα, μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ.   
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν χθες τη γυναίκα, στις 4π.μ, να φιλά το βρέφος λίγο πριν το αφήσει στο καρότσι. 
Η νέα γυναίκα εντοπίστηκε από τις Αρχές και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, παραδέχθηκε πως αυτή είναι η μητέρα του λίγων ημερών βρέφους.   
Οι αρχές αναζητούσαν τη μητέρα κάνοντας έλεγχο και στα αρχεία των δημόσιων νοσοκομείων για τις γέννες των τελευταίων ημερών, όμως η γυναίκα φέρεται να γέννησε σε ιδιωτικό χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις