Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Παραγραφή 90.000.000 !!! Ούτε γάτα ούτε ζημιά.... - Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ρυθμίσεις δανείου και σε αυτούς εδω τους τα χαρίζουν..... έλεος!!!!!!

Γιάννης Αποστολόπουλος

Παρακολουθεί κανείς τις μεμονωμένες αναρτήσεις στο διαδίκτυο για το σκάνδαλο της "παραγραφής" των
90.000.000 της οφειλής του Δημήτρη Κοντομηνά σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.Και παράλληλα ¨θαυμάζει" τη γενική απάθεια που επικρατεί στον ευρύτερο χώρο τόσο των εμπλεκομένων σε αυτή την εγκληματική εξέλιξη όσο και από το χώρο ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Καμιά δήλωση, διαμαρτυρία, καταγγελία.

Όταν για μικροποσά στριμώχνονται στον Κορυδαλλό απλοί πολίτες, κυρίως κατεστραμμένοι από τις συνέπειες της κρίσης, είναι δυνατόν να μένουν στο απυρόβλητο οι μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου;
Η "παραγραφή" δεν είναι βέβαια τυχαίο γεγονός. Προφανώς είναι μία δρομολογημένη εξέλιξη. Όσο και αν πολλές κρατικές υπηρεσίες λειτουργούν προβληματικά, κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από το δόκανο της εφορίας. Πως λοιπόν ξέφυγε (τάχα) ο συγκεκριμένος μεγαλοοφειλέτης; Και πως το Δημόσιο έχασε και μάλιστα σε μία εποχή κρίσης 90.000.000 ευρώ, που θα κάλυπταν σημαντικές από τις πολλές ανάγκες του; Που βέβαια θα κληθεί να καλύψει ο άγρια φορολογούμενος κοσμάκης.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
Είναι εύλογο το αίτημα να δωθούν σαφείς και απόλυτες εξηγήσεις και να καταδειχθούν οι υπεύθυνοι και γενικότερα εμπλεκόμενοι στο μεγάλο αυτό σκάνδαλο, που ταυτόχρονα αποτελεί απροκάλυπτο και προκλητικό εμπαιγμό σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.
Είναι βέβαια γνωστή η παντοδυναμία των ΜΜΕ, στην οποία
οι εκάστοτε ισχυροί της ημέρας υποκλίνονται αλλά και αποζητούν τη στήριξή τους. Και αντίστοιχα αρνούνται οποιονδήποτε έλεγχο και κριτική σε βάρος τους η σιωπούν-αν δεν δρομολογούν- σε τέτοια προκλητικά φαινόμενα τύπου "παραγραφής" και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις