Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ροτβάιλερ το βρέφος στα Γλυκά Νερά; ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ερωτήματα στην υπόθεση!!! Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε δαγκωματιές από το ζώο

Η τραγική ιστορία στα Γλυκά Νερά με το Ροτβάιλερ που φέρεται - σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας - να σκότωσε το τριών
μηνών βρέφος της μητέρας έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Η έρευνα για το πώς το βρέφος έχασε τη ζωή του βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Αυτό που ξέρουμε είναι πως ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε δαγκωματιές από το ζώο, παρά μόνο κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από χτυπήματα. Από την άλλη η μητέρα φέρεται να μίλησε για δαγκωματιές στο βρέφος.

Ασάφεια υπάρχει για το αν έσκισε το ζώο ή δεν έσκισε τη σίτα να μπει μέσα; Μήπως ήταν μέσα; Συνέβη κάτι άλλο;

Ταυτόχρονα η οικογένεια θέλει να της επιστραφεί το σκυλί. Δεν έδωσε άδεια να οδηγηθεί σε ευθανασία ούτε θέλει να το υιοθετήσει κάποιος άλλος. Συγκεκριμένα θέλουν να πάει στο σπίτι του αδερφού της μητέρας και να ζήσει εκεί. Ο αδερφός της μητέρας μάλιστα το έχει επισκεφτεί για να το δει.

Το ζώο παραμένει ήσυχο και χωρίς να έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο χώρο της φιλοζωικής όπου φιλοξενείται, σε αντίθεση με «μαρτυρίες» που έκαναν λόγο για άγριο ζώο που έμενε μόνιμα στο μπαλκόνι.

Στην προοπτική θανάτωσης του ροντβάιλερ έχει ήδη διαδικτυακά κίνημα αντίδρασης με συγκέντρωση υπογραφών. Πολλοί δε έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να το υιοθετήσουν.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Μυρτώς Τζώρτζου στο petpet.news, η οικογένεια, λόγω όλων αυτών που έχουν γραφτεί αλλά και λόγω των σχολίων και τη συμπεριφορά των γειτόνων, σκοπεύει να αφήσει το σπίτι και να μετακομίσει σε κάποιο άλλο, μακριά από εκεί.  


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις