Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Σοκαριστική επίθεση στην Καλαμάτα: Κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό του κουμπάρου της - Η καταγγελία του 45χρονου θύματος

Μία ανατριχιαστική επίθεση έλαβε χώρα στην Καλαμάτα, όπου ένας 45χρονος φέρεται να είδε την κουμπάρα του να του καρφώνει ένα κουζινομάχαιρο στην αριστερή πλευρά του λαιμού του.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του AΝΤ1, το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.

«Σοκαρίστηκα αλλά παράλληλα παρέμεινα ψύχραιμος γιατί τουλάχιστον γνώριζα ότι δεν μπορώ να το βγάλω γιατί αν το βγάλω ή θα ξεματώσω ή θα προκαλέσω περαιτέρω τραύμα. Το σοκ το έπαθα και όταν είδα τις ακτινογραφίες και είδα το βάθος που είχε εισχωρήσει το μαχαίρι. Γνώριζα ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ακόμη και να πεθάνω» είπε ο 45χρονος μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1.



Σύμφωνα με τον ίδιο, το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο που διατηρεί στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι δύο άνδρες κάθισαν έξω από το μαγαζί να πιουν καφέ.

Σύμφωνα πάντα το θύμα ξαφνικά εμφανίστηκε η 49χρονη κουμπάρα του και χωρίς να πει κάτι του επιτέθηκε με το μαχαίρι. Ο 45χρονος που έχει βαφτίσει το παιδί του ζευγαριού σηκώθηκε και απομακρύνθηκε από το σημείο, ενώ επικράτησε πανικός.

«Είχα πόνο και σοκ, αλλά με την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική μου στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα» ανέφερε ο 45χρονος.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στον άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις και σε χειρουργική επέμβαση. Το χειρουργείο πήγε καλά και ο 45χρονος νοσηλεύεται.

Η 49χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις