Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Συμφωνία "μαμούθ" για τον Σκλαβενίτη! Χαμός στην αγορά!

Σε τρεις ασφαλιστικές εταιρείες μοιράζεται το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο «μαμούθ» για τους 24.000 εργαζομένους της Σκλαβενίτης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις ασφαλιστικές που αναλαμβάνουν ένα από τα μεγαλύτερα ομαδικά προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης που έχουν υπάρξει στην Ελλάδα είναι οι εταιρείες Generali, Eurolife και Εθνική Ασφαλιστική.

Το πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Ζωής και Υγείας, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από την εταιρεία Σκλαβενίτης, τίθεται σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου 2019 για τους περίπου 24.000 εργαζομένους της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης θα ισχύει για όλους τους εργαζομένους της εταιρείας, ανεξαρτήτως της θέσης ή των ετών προϋπηρεσίας τους και το συνολικό κόστος θα καλυφθεί αποκλειστικά από την Επιχείρηση.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
Στο πλαίσιο του προγράμματος, όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να ασφαλίσουν και μέλη της οικογενείας τους, με ιδιαίτερα χαμηλό οικονομικό αντίκτυπο.

Αυτή η σημαντική επιπρόσθετη παροχή, αποτελεί μέρος της υπάρχουσας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η οποία ανανεώθηκε και υπεγράφη από την Επιχείρηση και τα πιο αντιπροσωπευτικά Σωματεία Εργαζομένων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.