Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Ο καυγάς του Γιάννη Πάριου με δήμαρχο μπροστά στις κάμερες – Διακόπηκε η συναυλία – video

Καυγάς υπό βροχή μπροστά στις κάμερες που κατέγραφαν τα πάντα. Ο Γιάννης Πάριος ζήτησε εξηγήσεις από τον δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη…

Έντονη λογομαχία με τον δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη είχε ο Γιάννης Πάριος. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έδωσε χθες (10-09-2019) συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».
Ξαφνικά ξέσπασε δυνατή βροχή και τότε, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο δήμαρχος ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη σειρά, ζήτησε από τον Γιάννη Πάριο να κάνει έκκληση στον κόσμο να αποχωρήσει ήσυχα.
Ακολούθησε λογομαχία ανάμεσα στους δύο, μπροστά στις κάμερες, με τον Γιάννη Πάριο να ρωτάει τον δήμαρχο γιατί έκοψε το ρεύμα και εκείνος να του απαντάει «άσε τις εξυπνάδες»!Τι λέει ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών
«Η συναυλία δεν διοργανώθηκε από εμάς αλλά από εταιρία που σχετίζεται με τον Γιάννη Πάριο. Επειδή όμως ήταν σε χώρο που είχαμε νοικιάσει εμείς, από ενδιαφέρον και από αγωνία, εξαιτίας της καταρακτώδους βροχής, ζητήσαμε από τον Γιάννη Πάριο να κάνει έκκληση ώστε να μην υπάρξει πανικός και όποιος θέλει να αποχωρήσει» ανέφερε στο newsit.gr ο κ. Δανιηλίδης.
Εμφανώς εκνευρισμένος ο Γιάννης Πάριος, ο οποίος δεν ήθελε να διακόψει τη συναυλία, κι ενώ το ρεύμα είχε πέσει πιθανότατα από τη δυνατή βροχή, είπε στον δήμαρχο: «δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω… Πες να το ανοίξουνε».
Ο κ. Δανιηλίδης τον πλησίασε και του απάντησε: «εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω». «Τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα» πρόσθεσε ο ίδιος.
«Εκείνος με ειρωνεύτηκε, λέγοντας ότι εγώ έσβησα τα φώτα» είπε στο newsit.gr ο δήμαρχος Συκεών. «Τελικά» εξήγησε, «η συναυλία διεκόπη διότι βραχυκύκλωσαν τα μηχανήματα».
«Ο Γιάννης Πάριος επιχείρησε να μου ρίξει ευθύνη ότι κατέβασα τον διακόπτη. Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε βέβαια. Αν κατεβάζαμε τον γενικό διακόπτη, θα έσβησαν όλα τα φώτα, πράγμα το οποίο δεν συνέβη. Εντάξει τώρα, πάνω στα νεύρα του το είπε…» κατέληξε.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ
Πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.