Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Σάλος με τη… φιλάνθρωπη μητέρα που ήρθε σε ερωτική επαφή με τον 16χρονο γιο του άντρα της (photos)

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 25 φορές...

Αυτή η γυναίκα είναι γνωστή για τον αγώνα της και την προσφορά
της στα παιδιά που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά, παρ' όλα αυτά κατάφερε να πράξει το ίδιο αδίκημα.

Ο λόγος για την Εσπόζιτο από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, είναι μητέρα ενός 12χρονου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, ο οποίος μάλιστα είναι ο 16χρονος γιος του τωρινού της συντρόφου.

Η 37χρονη έστελνε βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο νεαρό, ενώ είχαν συνευρεθεί 25 φορές σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού. Όπως ανέφερε ο σύντροφός της, η Εσπόζιτο έχει εμμονή με το σεξ, ενώ εκείνος ήταν που κατάλαβε τις παράνομες πράξεις της, όταν είδε ταβίντεο στο κινητό του γιου του.

Το παιδί σε ερώτηση της αστυνομίας, είπε ότι περνώντας δίπλα από την Εσποζίτο, ενώ εκείνη έπλενε πιάτα, τον «ακούμπησε με τα οπίσθιά της τα γεννητικά του όργανα» λέγοντάς του να μην πει τίποτα στον πατέρα του.

Πέρασαν λίγες μέρες και η Εσπόζιτο τον ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ. «Είμαι 16 και η μητριά μου με ρωτάει αν θέλω να κάνω σεξ. Φυσικά, είπα αμέ!» είπε το παιδί στην αστυνομία. Αυτό συνέβη 25 φορές, με βάση τα λεγόμενα του παιδιού και τελικά η 37χρονη χώρισε από τον πατέρα του και έφυγε από το σπίτι με τον 12χρονο γιο της.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις