Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Απειλές Ερντογάν: Θα στείλουμε 3,6 εκατ. Σύρους πρόσφυγες στην Ευρώπη εάν χαρακτηρίσετε την επιχείρηση ως “κατοχή”

Νέες απειλές κατά των Ευρωπαίων εκτοξεύει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εν μέσω της στρατιωτικής επιχείρησης που
πραγματοποιεί η Άγκυρα στη βορειοανατολική Συρία και των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει σε διεθνές επίπεδο.

Η Άγκυρα θα στείλει στην Ευρώπη 3,6 εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες που βρίσκονται τώρα στην Τουρκία, εάν οι ευρωπαϊκές χώρες χαρακτηρίσουν την τουρκική επιχείρηση ως “στρατιωτική κατοχή”, δήλωσε την Πέμπτη ο Τούρκος πρόεδρος.

“Θα ανοίξουμε τις πόρτες και θα στείλουμε σε εσάς 3,6 εκατομμύρια πρόσφυγες” δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του προς στελέχη του κόμματός του, στην Άγκυρα, όπως μεταδίδει το Reuters.

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, λέγοντας πως η στρατιωτική επιχείρηση θα στηρίξει την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας, αντιμετωπίζοντας τον κουρδικό έλεγχο στα βορειοανατολικά της χώρας.

“Δεν είναι ειλικρινείς, απλά λένε λόγια”, απάντησε ο Ερντογάν στην κριτική που δέχεται, ξεχωρίζοντας την Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο. “Εμείς, όμως, παράγουμε δράση και αυτή είναι η διαφορά μας”, πρόσθεσε.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις