Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Απίστευτο: Έκαναν σeξ στη μέση της πλατείας – Δείτε πως αντέδρασαν όταν πήγαν οι αστυνομικοί (pics)

Εκτός από ασυγκράτητο το συγκεκριμένο ζευγάρι είχα και μεγάλο θράσος.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ισπανία στην πλατεία Costa del Yorkshair στην Τορεβιέχα όπου οι θαμώνες των καφέ και των εστιατορίων…
απόλαυσαν δωρεάν live σεξ. Το ασυγκράτητο ζευγάρι – όπως μεταδίδει η βρετανική Daily Mail έκανε έρωτα επάνω στο παγκάκι στη μέση της πλατείας.

Κάποιοι όπως ήταν φυσικό δεν έχασαν ευκαιρία και σήκωσαν τα κινητά τους και άρχισαν να καταγράφουν το… ζωντανό πορνό.

Ωστόσο κάποια στιγμή περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν οι ένστολοι πλησίασαν το ασυγκράτητο ζευγάρι, δεν πίστευαν στα αυτιά τους τι τους είπαν…







«Φύγετε μας ενοχλείτε», είπε το ζευγάρι στους Αστυνομικούς. Πάντως το πρόστιμο δεν το γλύτωσαν όσο και εάν έλεγαν στους αστυνομικούς να φύγουν γιατί ενοχλούν. Το αχόρταγο ζευγάρι θα πρέπει να πληρώσει 450 ευρώ για προσβολή της δημοσίας αιδούς.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις