Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ! Γεωργία Μπιτάκου: Επιτέθηκε στον Τσίπρα, αλλά το 2015 τον χαρακτήριζε αληθινό ηγέτη - (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ!)

Η Γεωργία Μπιτάκου επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια πτήσης για τη Μακεδονία.

Η Γεωργία Μπιτάκου, η γυναίκα που κατά τη διάρκεια πτήσης επιτέθηκε στον Αλέξη
Τσίπρα εξαπολύοντας ταυτόχρονα απειλές εναντίον του, δημιουργός του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς» και ένα από τα άτομα που συμμετείχαν οργανωτικά στο συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα, στις 28 Ιανουαρίου 2018, ήταν υποστηρίκτρια του πρώην πρωθυπουργου το 2015 και κατά την περίοδο του Δημοψηφίσματος, όπως προκύπτει από αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα.




thumbnail_bitakou_print

Η Μπιτάκου, εκτός από τις πολιτικές της δραστηριότητες, διοργανώνει αγώνες πολεμικών τεχνών έχοντας ρόλο ατζέντη. Η ίδια δηλώνει ταυτόχρονα τηλεοπτική παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.


Οι… αγκαλίτσες με τον Λαγό

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα, συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, στις Βρυξέλλες, για την «ακυρότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Η Μπιτάκου έγινε γνωστή ως η σημαιοφόρος του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία και ακόμη περισσότερο για την πρόσφατη απαράδεκτη φραστική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού.
Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης όταν η Γεωργία Μπιτάκου, που δηλώνει δημοσιογράφος, πλησίασε μέσα στο αεροπλάνο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του επιτέθηκε φραστικά για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Έχοντας ανά χείρας το κινητό της τηλέφωνο με το οποίο βιντεοσκοπούσε η Γεωργία Μπιτάκου πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ρώτησε αν γνωρίζει τον Καραβίτη. Ο Αλέξης Τσίπρας μην μπορώντας να φανταστεί τη συνέχεια της συζήτησης, της απάντησε «Κάτι μου λέει, αλλά…».
«Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», αντέδρασε τότε η Γεωργία Μπιτάκου και συνέχισε: «Καταπατήσατε το Σύνταγμα. Αυτό το γνωρίζετε έτσι; Ως δικηγόρος σας το λέω». «Γελάτε, κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά», συνέχισε να λέει ενώ σε άλλο σημείο απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα που διατήρησε την ψυχραιμία του είπε: «Ο χειρότερος φασίστας που γεννήθηκε, προδότης και καταδότης της πατρίδας είστε εσείς».


NΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ...

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ;

ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ; ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;
ΜΕ ΠΟΙΟΝ;
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις