Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

EKTAKTO – Οι Κούρδοι «τινάζουν» στον αέρα την TOYPKIA: KYMA σαμποτάζ σε στρατηγικές δομές – Κάηκαν ολοσχερώς εργοστάσια σε Σμύρνη & Κων/πολη

«Κτυπούν» αληθινά με κύμα σαμποτάζ το εσωτερικό της Τουρκίας οι Κούρδοι, υλοποιώντας κατά γράμμα σχέδιο, το οποίο έχει σκοπό την
πρόκληση χάους και ανωμαλίας σε μια χώρα, η οποία ευθύνεται για τον θάνατο εκατοντάδων αμάχων στην Βόρεια Συρία τις τελευταίες ημέρες, ενώ υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις χρήσης βομβών λευκού φωσφόρου κατά αμάχων Κούρδων.    

Η ομάδα Şehit Çiyager που ανήκει στην οργάνωση Zeryan ανέλαβε την ευθύνη για πυρκαγιά σε εργοστάσιο και μετασχηματιστή στη Σμύρνη. Πρόκειται για μια ομάδα που ονομάζεται «Τα παιδιά της φωτιάς»,  και η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη επίσης για την πυρκαγιά εργοστασίου και μετασχηματιστή υψηλής τάσης και στην Κωνσταντινούπολη (φωτογραφίες).
Η οργάνωση Şehit Zeryan Revenge εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση με την οποία δηλώνει: «Έγιναν δύο ενέργειες στο Karabağlar της Σμύρνης το βράδυ της 16ης Οκτωβρίου.
Μια αποθήκη εργοστασίου πήρε φωτιά στο Πεκέρ (Καραμπαγλάρ) και καταστράφηκε ολοσχερώς.
Μια δεύτερη ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο Uzundere και είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς σε έναν ηλεκτρικό μετασχηματιστή υψηλής τάσης, ο οποίος καταστράφηκε και αυτός ολοσχερώς» , σύμφωνα με τη δήλωση.

Το βράδυ της 16ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήσαμε μια ακόμη δράση στο εργοστάσιο στην περιοχή Yenice του Karabük».
Με την ίδια ανακοίνωση η κουρδική οργάνωση ανέλαβε επίσης την ευθύνη για σαμποτάζ στο Ümraniye της Κωνσταντινούπολης, σε ένα ακόμη εργοστασίου το οποίο επίσης πυρπολήθηκε.
Πρόκειται σαφώς για σχέδιο πρόκλησης αντιποίνων των Κούρδων κατά της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία «δρέπει τους καρπούς» των εν ψυχρώ δολοφονιών που υλοποιούν οι φιλότουρκοι τζιχαντιστές στην Βόρεια Συρία, ενώ νέες πληροφορίες φέρουν την Άγκυρα να φοβάται τρομερό κύμα επιθέσεων σε στρατιωτικές μονάδες, ναυστάθμους και πολεμικά αεροδρόμια, καθώς και εργοστάσια της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.
Η οργάνωση Κούρδων μαχητών που ονομάζεται «Κόμμα των Επαναστατικών Κοινοτήτων» είχε εκδώσει  ανακοίνωση «φωτιά» προς τον ίδιο τον  Ερντογάν, με την οποία ανέφερε ότι ενεργοποιούνται όλοι εν υπνώσει κουρδικοί και μη, αριστεροί κατά βάση πυρήνες εντός Τουρκίας, για να διεξάγουν αυτό που ονομάζεται αστικός ολοκληρωτικός πόλεμος.
«Ας ανατινάξουμε τα κτίρια του ΑΚΡ κινητοποιώντας την οργή των καταπιεσμένων λαών και των εργοδοτών, ανοίγοντας το δρόμο για μια επαναστατική μαζική βία», ανέφερε η οργάνωση των Κούρδων.
Η οργάνωση κάλεσε μέσω ανοικτών πηγών τα μέλη της που ζουν στο τουρκικό κράτος, σε σκληρές δολιοφθορές στο εσωτερικό της Τουρκίας αναφέροντας συγκεκριμένα: «είναι η ημέρα κατά την οποία τα πάντα στην κυριολεξία, και όλοι όσοι ανήκουν στο τουρκικό αποικιοκρατικό φασιστικό κράτος, θα τεθούν στο στόχαστρο μας».
Το σίγουρο είναι ότι και μετά την απίστευτη συμφωνία εκεχειρίας μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ στην Βόρεια, την οποία δεν αποδέχονται πολλοί Αμερικανοί Γερουσιαστές, το εσωτερικό της Τουρκίας «βράζει», ενώ υπάρχει πάντα ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων που θα φέρουν αναρχία και χάος εφόσον υλοποιηθούν μαζικά από πολλές «δυσαρεστημένες» πλευρές στη χώρα.
Τα δικτατορικά καθεστώτα όπως αυτό του Ερντογάν, πάντα έχουν μια τραγική κατάληξη σύμφωνα με τη διεθνή ιστορία σε πολλές χώρες του κόσμου, αφού προηγηθεί πρώτα, αυτό που ονομάζεται «εσωτερική ανωμαλία».
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις