Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Ελένη Μενεγάκη: Άγριος τσακωμός την ημέρα της πρεμιέρας- Καρέ καρέ ο καβγάς! (Photos & Video)

Πρεμιέρα έκανε χθες, 30 Σεπτεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη, όμως υπήρχε ένα απρόοπτο… Ξέσπασε ένας άγριος τσακωμός! Τι ακριβώς συνέβη;

Όλοι οι συνεργάτες της δημοσίευσαν φωτογραφίες από τη λαμπερή πρεμιέρα της εκπομπής.
Μία φωτογραφία από την πρεμιέρα πόσταρε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και έκανε ένα ορθογραφικό λάθος… Αντί να γράψει «μηνύματα», έγραψε «μυνήματα»!
Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram του: Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα καλή αρχή να εχουμε να κάνουμε μια τέλεια παρέα εμείς και εσείς. Θέλω το σχόλιο σας για να γίνω καλύτερος και να μάθω κ αλλά… Σας ευχαριστώ.»!
Μία follower σχολίασε: «Καταρχάς, αγαπητέ, το «μυνηματα» γράφεται «μηνύματα».Ξεκίνα από αυτο..με αγαπη παντα». Αμέσως, ο Δημήτρης το διόρθωσε και σχολίασε γράφοντας «Μάλιστα»! Αυτό όμως το σχόλιο το είδε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που είναι και φέτος στην Ελένη, και τα έχωσε στην διαδικτυακή φίλη: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ενδέχεται να μάθει πως γράφεται το μήνυμα, εσείς πάλι δύσκολα θα μάθετε πως στα νέα ξεκινήματα τους ανθρώπους τους ενθαρρύνουμε και τους επικροτούμε, όπως θα θέλαμε να κάνουν και σε εμάς αν ήμασταν στη θέση τους. Με αγάπη πάντα…»! Και μετά από αυτό το μήνυμα ξεκίνησε ο καβγάς ανάμεσα στη follower και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις