Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Χριστίνα : Επιχείρηση περιβάλλον – Γκρέτα και τι κρύβεται πίσω απ όλο αυτό

Δεν θα σταθώ στην η 16χρονη ακτιβίστρια Γκρέτα που με «όπλο» τον αυτισμό έγινε σύμβολο στον αγώνα για το περιβάλλον,η οποία ναι μεν κέρδισε πιστούς υποστηρικτές αλλά δημιούργησε και σφοδρούς επικριτές της.

Δεν θα σταθώ στο ποίος προωθεί όλον αυτόν τον δήθεν προβληματισμό αυτού του παιδιού, το έχουν κάνει κάποιοι άλλοι.
Εγώ θα σταθώ στο τι προετοιμάζεται, και στο που οδηγούν την ανθρωπότητα.Μας προετοιμάζουν για την μια και μοναδική Παγκόσμια Κυβέρνηση, την μια και μοναδική Παγκόσμια Τάξη, την μια και μοναδική παγκόσμια δήθεν «συνείδηση» και ευαισθητοποίηση.
Προετοιμάζουν όλους μας ότι κάποια στιγμή για το καλό του περιβάλλοντος θα πρέπει να ζούμε σε υπερβολικά πυκνοκατοικημένες αυστηρά ελεγχόμενες πόλεις όπου θα βρίσκονται υπό επιτήρηση 24 ωρες το 24ωρο και θα υπόκεινται σε εύκολη χειραγώγηση από την κυβέρνηση.
Με το πρόσχημα ότι μολύνουμε – καταστρέφουμε το περιβάλλον θα μαζέψουν όλους τους ανθρώπους σε αυτές τις ελεγχόμενες περιοχές, ενώ οι αγροτικές περιοχές θα γίνουν “προστατευόμενες ” …Δεν θα μπορείς να ταξιδέψεις εκτός πόλης ..τα χωριά θα πάψουν να υφίστανται με την μορφή τους την σημερινή.
Οι πόλεις αυτές θα είναι ένας χώρος παρατήρησης των «φυλακισμένων ανθρώπων», γνώσης του κάθε ανθρώπου, γνώσης της συμπεριφοράς του, των βαθύτερων τάσεων του και της προοδευτικής του βελτίωσης έτσι όπως θα την καθορίζουν αυτοί.
Οι πόλεις αυτές θα θεωρούνται και χώρος διαμόρφωσης προσωπικότητας, συνείδησης γνωριμίας και βελτιστοποίησης των «ανθρώπων».Ο παραβάτης του νόμου θα τιμωρείται και θα μετατρέπεται σε αντικείμενο εφικτής γνώσης. Ο «εξαρτώμενος άνθρωπος» πρέπει να μπορεί μόνιμα να παρακολουθείται ενώ θα καταγράφονται και θα ταξινομούνται οι διαπιστώσεις που τον αφορούν….Πανόπτης οφθαλμός ο ελέγχων τα πάντα …Σας θυμίζει τίποτε αυτό?? V from Vendetta …αλλά και άλλες ταινίες που έχουν γυριστεί ανά το καιρό από το Χόλιγουντ μας προετοιμάζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά …
Σε ένα κλειστό λοιπόν και αποστειρωμένο περιβάλλον θα μας επιβάλλουν τι να καταναλώνουμε, πόσο θα καταναλώνουμε και θα ελέγχεται και η αναπαραγωγή του ανθρωπίνου είδους. Ο έλεγχος του πληθυσμού του πλανήτη είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους των κύριων υποστηρικτών της έννοιας της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του 2009 για την κλιματική αλλαγή στην Κοπεγχάγη, ο έλεγχος του πληθυσμού προέκυψε ως ένα βασικό ζήτημα όταν το έφεραν μπροστά Κινέζοι αντιπρόσωποι.
Το 2010 ο Τεντ Τέρνερ, ιδρυτής του CNN, κάλεσε, τους ηγέτες του κόσμου να αντιμετωπίσουν τη παγκόσμια κρίση του πλανήτη με δραστική μείωση του αριθμού των ανθρώπων στον πλανήτη. Το Ταμείο για τον Πληθυσμό του ΟΗΕ (UN Population Fund) επίσης πιέζει για την λήψη δραστικών μέτρων για την μείωση του πληθυσμού, κάτι το οποίο, όπως ισχυρίζεται, αποτελεί απαραίτητη τακτική για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
Όλοι γνωρίζουμε για τους «Κατευθυντήριους Λίθους της Τζώρτζια» Το μήνυμα το οποίο είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς
1.Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
2.Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.
3.Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.
4 Την πνευματικότητα.
Όλα αυτά είναι η βιτρίνα και η κορυφή του παγόβουνου και υποτίθεται γίνονται για να σωθεί ο πλανήτης από την υπερθέρμανση. Όμως πληθαίνουν οι φωνές των επιστημόνων που μας λένε πως ο πλανήτης παγώνει και δεν υπερθερμαίνεται. Αυτό το ανακοίνωσαν 75 εμπειρογνώμονες, που συμμετείχαν, στην 4η Διεθνή Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή στο Σικάγο! Κόντρα στις απόψεις της Διακυβερνητικής Επιτροπή του ΟΗΕ (IPCC), περί υπερθέρμανσης, οι παραπάνω επιστήμονες έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου.
Η πολυσυζητημένη κλιματική αλλαγή, δεν θα οδηγήσει σε μια παρατεταμένη περίοδο ξηρασίας όπως εσφαλμένα ή σκόπιμα, μας είπαν να περιμένουμε, αλλά σε μια νέα εποχή παγετώνων! Ο πλανήτης, έχει σταματήσει να υπερθερμαίνεται και έχει εισέλθει σε μια περίοδο που ενδέχεται να προμηνύει μια νέα εποχή παρατεταμένου ψύχους. Η διάρκειά της υπολογίζεται ότι μπορεί να φτάσει και στα τριάντα χρόνια ενώ θα είναι καταστροφική για την ανθρωπότητα! Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τεράστιο αριθμό νεκρών και εξάπλωση του υποσιτισμού σε ολόκληρο τον κόσμο!
Ήδη έχει ξεκινήσει ένας «Αθόρυβος Πόλεμος» εναντίον των Εθνών ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος. Πρόκειται για έναν κοινωνικό και εσωτερικό πόλεμο, έναν πόλεμο εξόντωσης που διεξάγεται από τις υπερεθνικές- οικονομικές ελίτ εναντίον όλων των εθνών. Αυτός ο πόλεμος που χαρακτηρίζεται από την παλινόρθωση μιας Νέας Δουλείας, ονομάζεται «νεοφιλελεύθερη, παγκοσμιοποίηση» και διεξάγεται με μία σειρά εξελιγμένων τεχνικών και τεχνολογιών υποταγής και παραπλάνησης του μέσου δούλου-πολίτη ώστε τελικά αυτός να υποταχθεί. Ένα ντοκουμέντο με τίτλο «Σιωπηλά Όπλα για Αθόρυβους Πολέμους» («Silent Weapons for Quiet Wars»)επιβεβαιώνει ότι όλα αυτά είναι μέρος ενός προσχεδιασμένου πολέμου κατά της ανθρωπότητας.
Μιλά για «Έλεγχο» του κοινού, με το να το διατηρούν, διαλυμένο, αδαές, συγχυσμένο, αποδιοργανωμένο και διασπασμένο. Το κοινό δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτά τα όπλα και συνεπώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δέχεται επίθεση και χαλιναγωγείται από ένα όπλο. Όταν το σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, ο δούλος μαζάνθρωπος προσαρμόζεται, όπως ο βάτραχος στο βραστό νερό. Άλλωστε είναι γνωστό πως τρως έναν ελέφαντα … μπουκιά μπουκιά…Για να επιτευχθεί η παγκόσμια αυτή κυβέρνηση, είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί από τα μυαλά των ανθρώπων η ατομικότητα, η πίστη στην παράδοση της οικογένειας, ο εθνικός πατριωτισμός, οι αξίες, τα ιδεώδη, τα ιδανικά, η ιστορία και τα θρησκευτικά πιστεύω.
Έχουμε καταπιεί κάθε είδους δηλητηριώδεις βεβαιότητες που μας τροφοδοτεί το σύστημα το οποίο περιλαμβάνει την εκπαίδευση μας, την απομάκρυνση των γονέων από τα παιδιά τους λόγω πολλών ωρών στο εργασιακό τους περιβάλλον, ενώ καταπόδας ακολουθούν οι πολιτικοί με τις ενέργειες τους και τα συστημικός ΜΜΕ όπου διαμορφώνουν τις αντιλήψεις, τις απόψεις και που εν τέλει χειραγωγούν κι ελέγχουν τις όποιες αντιδράσεις μας.
Επιδιώκουν να εξαλείψουν την έννοια του σωστού και του λάθους, που υπήρξε η βάση της εκπαίδευσης των παιδιών, να υποκαταστήσουν την έξυπνη και λογική σκέψη, επιδιώκουν να εξαλείψουν την πίστη στις παραδόσεις και στις αξίες που αφορά την έννοια του Έθνους και της πατρίδας σβήνουν και καταστρέφουν τα βιώματα και τις εμπειρίες των ηλικιωμένων παππούδων και γιαγιάδων, αφού έχουν παραγκονισθεί και την θέση τους έχουν πάρει το λαπτοπ, η τηλεόραση, το κινητό και κάθε ειδών λογής γκάτζετ, έτσι καταστρέφουν συστηματικά την οικογένεια, ενώ δεν είναι τυχαίο πως όπου σταθείς κι όπου βρεθείς ακούς για μονογονεϊκές οικογένειες ή για ιδίου ζευγαριού οικογένειες όπου στο παιδί δεν παρέχεται μια υγιής ανάπτυξη, αλλά μια εσφαλμένη και στρεβλή….αυτοί είναι οι στόχοι τους και αποβλέπουν στην αλλαγή της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Ευελπιστώ κι εύχομαι όλο αυτό να μην συμβεί αλλά ο Ελληνισμός (εντός και εκτός συνόρων) και η Ελληνική παιδεία να αποτελέσουν τροχοπέδη για την «απομεσαιωνοποίηση» του σημερινού κόσμου, όπως συνέβη κι άλλοτε σε άλλες εποχές.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις