Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Εσσεξ: Αυτό είναι το ζευγάρι που συνελήφθη ως ύποπτο για το φορτηγό του θανάτου με τα 39 πτώματα [εικόνες]

Τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού που συνελήφθη από τις βρετανικές αρχές, καθώς φέρονται να σχετίζονται με το φορτηγό θανάτου στο Εσσεξ, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.

Πρόκειται για την Τζοάνα και τον Τόμας Μάχερ, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για εμπορία ανθρώπων και ανθρωποκτονία. Μιλώντας στην Daily Mail, το ζευγάρι είχε δηλώσει ότι πούλησε την καμπίνα του φορτηγού, που βρέθηκαν 39 πτώματα, πριν από έναν χρόνο σε μια εταιρεία στην Ιρλανδία. Η αστυνομία μετά από έφοδο στο αξίας 400.000 λιρών σπίτι τους, τους συνέλαβε.

Φωτογραφίες: Το ζευγάρι που συνελήφθη ως ύποπτο για το φορτηγό στο Εσσεξ
Παράλληλα, τα βρετανικά Μέσα μεταδίδουν τα συγκλονιστικά μηνύματα που φέρεται να έστειλε μια 26χρονη στη μητέρα της, λίγο πριν χάσει τη ζωή της μέσα στο φορτηγό θανάτου στο Εσσεξ.
Τζοάνα και τον Τόμας Μάχερ
«Μαμά σ’ αγαπώ, και τον μπαμπά πολύ. Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω», έγραψε σε ένα από αυτά η νεαρή.


Τζοάνα και τον Τόμας Μάχερ
Η 26χρονη φέρεται να μην ήταν η μόνη Βιετναμέζα που βρισκόταν εντός του φορτηγού. Ακτιβιστική οργάνωση υποστηρίζει πως υπάρχουν ακόμα έξι άνθρωποι από το Βιετνάμ που μπορεί να βρίσκονταν μέσα στο φορτηγό στο Εσσεξ.

Ζευγάρι που συνελήφθη ως ύποπτο για το φορτηγό στο Εσσεξ


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις