Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ – Καταδίωξη με πυροβολισμούς από την Αρτέμιδα στον Ασπρόπυργο – Συνελήφθησαν δύο γ@φτοι

Στη σύλληψη δύο Ρομά μετά από επεισοδιακή καταδίωξη που ξεκίνησε στην Αρτέμιδα και τελείωσε στον Ασπρόπυργο προχώρησαν αστυνομικοί τα ξημερώματα της Παρασκευής. 


Όλα ξεκίνησαν όταν οι Ρομά μπούκαραν με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο επί της λεωφόρου Αρτέμιδος 70. Οι διαρρήκτες αφού πήραν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα από τις προθήκες επιχείρησαν να διαφύγουν αλλά τους εντόπισε ένα περιπολικό το πλήρωμα του οποίου ξεκίνησε καταδίωξη. 

Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι τον Ασπρόπυργο όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους Ρομά με δύο εξ αυτών να βγάζουν όπλα. Τότε ο ένα από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, εντωμεταξύ, στην περιοχή έφτασαν και άλλοι Ρομά από την περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με τους αστυνομικούς, ωστόσο, να καταφέρνουν να συλλάβουν τους δύο Ρομά….


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις