Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

H NEA TEXNOΛΟΓΙΑ... Μέχρι το τέλος 2020 ο RS-28 Sarmat: Ο ρωσικός ICBM που μπορεί να εξαφανίσει από το χάρτη μια ολόκληρη χώρα-Βίντεο

Μέχρι το τέλος του 2020, θα έχει σε υπηρεσία η Ρωσία πυραύλους RS-28 Sarmat.



Η Ρωσία μέχρι το τέλος του 2020 θα έχει σε υπηρεσία έναν στρατηγικό βαλλιστικό πύραυλο με 12 πυρηνικές κεφαλές ικανές να καταστρέψουν μια περιοχή της έκτασης του Τέξας ή της Γαλλίας.

Πρόκειται για τον πύραυλο «Satan 2», τον RS-28 Sarmat ή SS-29 κατά τον ΝΑΤΟικό κωδικό, για τον οποίο φημολογείται ότι είναι ο ισχυρότερος που έχει κατασκευαστεί ποτέ ενώ επιπρόσθετα έχει χαρακτηριστικά stealth κάτι που τον κάνουν μη ανασχέσιμο από αντιβαλλιστικά συστήματα.

Ο RS-28 Sarmat πρόκειται να αντικαταστήσει τους παλαιότερους R-36M τους οποίους το ΝΑΤΟ είχε δώσει το προσωνύμιο “Satan” εξ ου και “Satan-2’.

Θα έχει εμβέλεια 10.000 χλμ.






Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις