Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Χώρα υπό κατοχή: Μαροκινοί και Αλγερινοί έκαναν έφοδο για κατάληψη αστυνομικού τμήματος στη Θεσσαλονίκη!


Πρωτοφανές καταστάσεις σε όλη την Ελλάδα με τους παράνομους αλλοδαπούς, οι οποίοι πλέον φέρονται ως να τους ανήκει η χώρα.


Σε μία ενέργεια χωρίς προηγούμενο για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης προχώρησε χθες το βράδυ μία ομάδα παράνομων μεταναστών, όπως αναφέρει το thestival.

Είκοσι περίπου β 20 Αλγερινοί και Μαροκινοί, που δεν έχουν έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα, αλλά και κανείς δεν τους απελαύνει ούτε και πρόκειται βέβαια επιχείρησαν να εισβάλουν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου!

Το περιστατικό έγινε χθες, στις 22:30. Τα άτομα ήταν συγκεντρωμένα από νωρίς μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ξαφνικά, κινήθηκαν αιφνιδιαστικά όλοι μαζί προς την είσοδο του τμήματος με σκοπό να περάσουν στο εσωτερικό του. Η αντίδραση του σκοπού που φρουρούσε την είσοδο του τμήματος ήταν άμεση.

Με τη βοήθεια συναδέλφων του, ο σκοπός κατάφερε να εμποδίσει την είσοδο των αλλοδαπών στο κτίριο.

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)
https://www.facebook.com/Παρλάπιπας-108165110568385

Η άφιξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ανάγκασε τους επίδοξους εισβολείς να τραπούν σε φυγή. Ένας από αυτούς συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι και κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Ούτε ο συλληφθείς ούτε και κανείς άλλος από την ομάδα των ν20 αυτών αλλοδαπων πρόκειται να απελαθεί. Σε αυτό το σημείο διάλυσης έχει φτάσει η χώρα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις