Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

HXHTIKO NTOKOYMENTO: ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ H ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! O KPIΣ ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ: «ΘΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ»!

Ακούστε το φοβερό ηχητικό ντοκουμέντο με τον Κρις Σούρου να δηλώνει με βεβαιότητα στην εκπομπή μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
και στον Μάκη Βραχιολίδη ότι η Συμφωνία (σκευωρία όπως τη χαρακτηρίζει) των Πρεσπών...πέφτει. "Κηδεύεται" λέει συγκεκριμένα.

Συνοψίζουμε εδώ τα κυριότερα σημεία της συνέντευξής του Προέδρου της Ελληνοαμεικανικής Ένωσης:
Θα εξασφαλίσω την κηδεία της συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία αποκαλώ σκευωρία των Πρεσπών. Θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Είναι παράνομη εξ αρχής και θα ακυρωθούν όλα όσα έχουν γίνει τώρα εφόσον κηρυχθεί και από δικαστήριο. Να είστε σίγουρος ότι έτσι θα γίνει. Η Επιτροπή της Ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών της οποίας προεδρεύω έχει σταματήσει την εισδοχή των Σκοπίων ως «Βόρεια Μακεδονία» στον ΟΗΕ. Η προσπάθεια των Σκοπίων έχει πεθάνει. Τώρα, η νομοθεσία η οποία έχει παράνομα επικυρωθεί από την ελληνική κυβέρνηση, από την ελληνική Βουλή και έχει υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρέπει να κηρυχθεί ανυπόστατη και άκυρη. Και αυτό θα γίνει. Σύντομα θα ακούσετε τα νέα.
Το είπα και στην ομιλία μου από τις 20 Ιανουαρίου. Η Συμφωνία των Πρεσπών θα καταπέσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, εκεί θα την κηδεύσουμε, στο ίδιο το σημείο που το 1993 ο Γκλιγκόρωφ επιδίωξε τότε να ονομαστούν τα Σκόπια «Δημοκρατία της Μακεδονίας» . Σύντομα μάλιστα οι ίδιοι οι Σκοπιανοί θα ακυρώσουν τη συμφωνία διότι αυτή έγινε χωρίς τη συγκατάθεση του λαού.
Έχουμε πληρώσει για να κάνουμε νομική ανάλυση διεθνούς δικαίου. Οι δικηγόροι μας μέσα από την ανάλυσή τους λένε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Η Συμφωνία παραχωρεί την πολιτιστική μας κληρονομία, το όνομα Μακεδονία, την εθνικότητα και τη γλώσσα, παραχωρεί εθνική κυριαρχία και αυτό είναι αντισυνταγματικό. Οπότε μείνε ήσυχος, πάμε όπως πρέπει για να ακυρώσουμε τη συμφωνία και θα την ακυρώσουμε. Ό,τι υπόσχεση έχω δώσει έχει τηρηθεί ως τώρα. Θα θάψουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών στο ίδιο σημείο που την υπογράψανε. Κράτησε αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο και να 'ρθεις να το παίξεις στις Πρέσπες όταν θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία της συμφωνίας.
Όταν οι αντίπαλοι του Ζάεφ θα στείλουν τον Ζάεφ στην εξορία παρέα με τον Γκρουέφσκι, τότε θα τα λένε όλοι τα Σκόπια ως Σκόπια και όχι Βόρεια Μακεδονία. Επαναλαμβάνω η συμφωνία είναι τρύπια σαν το κόσκινο της γιαγιάς μου.

--Μα τα Σκόπια φαίνεται ότι τα δέχονται στο ΝΑΤΟ ως Βόρεια Μακεδονία
Στο ΝΑΤΟ αν ένας βάλει βέτο δεν μπορούν να μπουν τα Σκόπια.
Για την Τουρκία του Ερντογάν:
Σπύρου: Ο Έρντογκαν προσπαθεί να κάνει ηρωισμούς και τα έβαλε με τους Κούρδους της γειτονιάς του, γιατί φοβάται ότι οι Κούρδοι θα τον πιάσουν και θα τον κρεμάσουν, όπως και πρέπει να το κάνουν. Για τη γενέτειρά μας την Ελλάδα, μείνε ήσυχος, έχει εξασφαλίσει και από το Ισραήλ και από τις ΗΠΑ την ασφάλειά της. Τα συμφέροντα του Ισραήλ και των ΗΠΑ είναι καταχωρημένα στη Μεσόγειο και το Αιγαίο. Ο Έρντογκαν κάνει μια τρύπα στο νερό, τη μια τρυπάει εδώ, την άλλη από κει και όλες οι προσπάθειές του έχουν αποτύχει. Γι' αυτό πήγε στους Κούρδους...
Η Οικουμένη έχει τρεις ηγέτες που θα χαζέψουν όλη τη Οικουμένη. Τον Τραμπ, τον Τζόνσον και τον Έρντογκαν.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις